Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
elvileg ez az Remélem jól linkeltem. 15:38
Utolsó előtti aréna, kinyílik az ajtó és a bal lépcső alatt.
-
emmm
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
A triple turret-es chaingun azért nagyon állat, azzal igazából ledarálsz bármit pillanatok alatt. Csak ki kell fejleszteni hozzá mindent és a challange is kell (lassabban melegszik), utána istenkirály fegyver. Addig hamar lankad a kedve

Azért az elején a sima gépfegyver nem rossz fegyver, bármelyik fejlesztése jól használható. Csak később jön a super shoti, és igazából nagyon más már nem kell.A rakétavető pedig igen, sajnos elég harmatos. 2x3 vagy 3x3 rakéta kell egy kicsit is komolyabb ellenfélbe, az nem túl erős. A remote-os részt még nem próbáltam, ott láttam olyan fejlesztést, amivel nagyobbat sebez. Impvadászatra, tömegre használható, valamint a beholdereket szoktam még vele leszedni, mert azok elég nagyot sebeznek.
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
Én csak a végefelé kezdtem el gránátozni de ott aztán sűrűn, főleg a főboss-nál amikor minden értelmes cuccból kifogyott a kakaó, egy élmény volt, viszont nagyon sokszor csak a sok nagy és nehéz szörnyhullám után jut eszembe hogy van itt BFG, vagy rakétavető vagy más nagy cucc amit elfelejtek használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 5050/5060/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Eladó Garmin Montana 750i
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple Airpods pro 3 bontatlan 1 év Apple jótállás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez lenne az igazi "classic" deathmatch.
amugy elvileg juliusra igertek deathmatch jatekmodokat de sztem igazi classic fegyverfelszedegetos ffa nem lesz.
Még a single-ben sem csíteltem.