- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Köszi,én sem tudtam.
Nekem 75 gigás a vinyó,de csak 27 szabad,néha át nézem a letöltések mappát mi nem kell,meg a hibernálás ki van kapcsolva(csak az alvás aktiv),meg ha van sok ram akkor a lapozófájlt kisebbre venni,és fix méretűre.
Meg van pár progim amiknek van másodsorban lemez helytakarító funkciója is,azzal spórolok pár gigát néha,de párszázast mindig. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Ragnar_
addikt
Egyre inkább az a tendencia, hogy a felső kategória már inkább a (z egyelőre némileg kompromisszumos) 4K gaminghez kell. 5-10 éve a felső kategóriás VGA még 100-120k volt és egy Crysis simán ment 1/2 Giga VRAM-al FHDn... Manapság 200-250k egy felsőkat VGA és a 2GB a minimum VRAM vagy inkább 4GB ..
-
marilllyo
veterán
Igen igen. Attól függ mennyien vannak körülötted meg mik. Ha summoner is van akkor először azt próbálom elkapni valahogy. H.K. nem para valóban sőt...a Baron-ba se kell sokkal több.
Egyébként én is így gondolom...ezt is írtam múltkor, hogy van a super shotgun meg a többi fegyver. Egyékbént vicces, hogy a rakéta sem ér szinte semmit a supershotgun-hoz képest.
Sajnálom picit, hogy a gépfegyverek kb. használhatatlanok a játékban. Max imp-ek ellen jó...esetleg lost soul....de amúgy.... Mancubus-oknál szoktam még gauss-szal spórolni a shoti lőszert.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jelen esetben az tökmindegy. 720p-ben is igen-igen kellemes a GTX 750 Ti, 100-100+ fps, több high beállítással, mint mediummal + effektek meg élsímitások. Egy GTX 960 mennyivel erősebb kártya? Legalább 50 %-kal; igazából állva hagyja a 750 Ti-t.
Valami software-es vergődés lesz az vagy hibás a kártya.
-
törölt tag
Ha kijön az 10-es nV (hehe, nv10
) a "régi" 970, 980 árak, a béka segge alá esnek.
Ha érdekel a használt, nagyon jó boltot köthetsz.
Haver 2 hónapja vett MSI bontatlant, £280-ért, TC Division kóddal, én, a múlt hétvégén, egy GByte Windforce-t, £180-ért használtban, majdnem újként (fél éves) és ez az ár, még lejjebb fog esni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest