Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aron1988

tag

válasz s912 #724 üzenetére

Amúgy sosem értem, ezt a minigunt valahogy mindig elrontják a játékokban.. Különböző módjai ennek:
    1. Nevetséges, 600 lövedék / perc tűzgyorsaság, ahogy a DooM3-ban és itt is (a fejlesztetlen változat). Valóságban ez 2000-6000 között van. Nyílván a hordozható a lassabb.
    2. Egy, akár két másodpercig tartó felpörgési idő, ami teljesen nonsense.. Talán a sok western film hatása, ahol kézzel tekerték a Gatlingot??
    3. Sátánian röhejes sebzés, kb borsólövő szintjén van.
    4. Pár másodperc alatt felforrósodó, és használhatatlanná váló fegyver.
    Ebből a négy változatból ollóznak össze 2-3-at, hogy sikeresen elrontsák minden játékban a fegyvert.

Nem tudom ezek a fejlesztők hol élnek, hány látott közölük akárcsak dokumentumfilmben, vagy youtubon igazi minigunt, és itt csak legyen szó egy 70es években gyártott hordozható változatról (értsd a "leggyengébbről". ) Értem én, hogy kell a balansz, meg a sima gépfegyverektől való különbözőség, de bakker, még mindig nem tudtak ettől a gamedesignerek elrugaszkodni 2016-ban? Hány évnek kell még eltelnie, hogy esőerdőket írthassak egy hordozható minigunnal a videójátékokban?

Egy dologért megemelem a kalapom, hogy legalább a shotgun marha jó lett.. na még az, amit a játékok 80%-ban kb csak az első pályán lehet használni, ott is csak szúnyogriasztásra.

Új hozzászólás Aktív témák