Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Amolyan pályaszerkesztő cucc ahol a kreálmányodat megoszthatod másokkal, akik játszhatnak rajtuk.
(#2674) orichalcos nekem is jobban bejött ez mint a 3, de a 3 a maga módján is nagyon jó volt. De itt tényleg mi vagyunk a legrosszabbak mind közül
Mondjuk azért Nightmare-en elég para már csak a kis rohadék IMP is. Ultra Nightmare-t meg sem próbálom. -
Xaels
félisten
Részvétem
Volt X360-am, azóta is nagy GOW fan vagyok, bár azért PC-n jobban feküdt az első rész abból is, és volt PS3-am is de kontrollerrel mai napig nem tudok egy egészségeset rántani. Meg is halnék, ha ezt a játékot kontrollerrel kellene játszanom.(#2538) Ragnar_ lent a pokolban egy Cacodemon-t kiütöttem, mondom gyorsan begyűjtöm a trófeát. Ja csak nem volt alatta talaj, a dupla ugrással sem tudtam visszakapaszkodni.
-
Xaels
félisten
Odafigyelek az első eset óta. Basszus keményen tolják néha, nem árt a láncfűrészt előkapni mert a lőszerem elfogy elég hamar. Az is megér egy misét
Hihetetlen a látvány, rendesen odatették magukat és végre látni mire képes az engine. Vulkannal egy 280X-el is nagyon simán megy, egyedül egy résznél voltak nagyon fps dropjaim, amikor Hayden dokival beszélgetsz az irodájában. Fura pedig ott nincs semmi extra. A zenék meg isteniek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk azért Nightmare-en elég para már csak a kis rohadék IMP is. Ultra Nightmare-t meg sem próbálom.

Volt X360-am, azóta is nagy GOW fan vagyok, bár azért PC-n jobban feküdt az első rész abból is, és volt PS3-am is de kontrollerrel mai napig nem tudok egy egészségeset rántani. Meg is halnék, ha ezt a játékot kontrollerrel kellene játszanom.