Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én is előzmény részre tippelek.
Jó lenne egy teljes Doom 1 feldolgozás. Vagy egy Doom 64 utáni cselekmény is elképzelhető.Az hogy a játékmenet lassabb lesz az nem feltétlen jelenti azt hogy gyengébb lesz a gunplay. Szerintem kidolgozotabb lesz mint valaha.
Én adnám, ha pörgősebb lenne (bár az Eternallt nem tudják már tovább fokozni), de sajnos ez nem valószínű.Segal Mostanában játszok a Doom 2016al és teljesen időtálló a gunplay még mindig.
Szerintem ha olyan lenne, akkor sem lőnének mellé.
Sok mai FPS nek mondott játék köszönő viszonyban sincs azzal, amit már akkor 2016 ban megcsinált az id.szerk.
wjbhbdux végülis scifi,mert a Doom 64 után lesz ezek szerint.
A Sentinelek világa tökre olyan, ezért tűnik középkorinak. DLC 2 első pálya adott erre utalást. -
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én azért reménykedem benne hogy nem fog lassulni a játékmenet. Eleinte nekem is fura volt az új, de aztán ahogy fejlődtem a Slayerrel együtt, úgy tetszett egyre jobban.
Nekem már visszalépés lenne egy 2016 közeli játékmenet.
Meg istenigazából én inkább folytatnám a sztorit, mert ugye ahogy vége lett...
Ettől függetlenül valószínűleg tényleg előzmény vagy valami mellékszál kibontása lesz és a játékkemenet lassulása is szinte boritékolható, de a remény hal meg utoljára
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest