- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #1911 üzenetére
Mint írtam, nem vagyunk egyformák, és az utolsó két mondatig, valamilyen szinten egyet is értettem veled, de a vége, enyhén szólva is sértő, szerintem másoknak is, nem csak nekem.
Mazochista, vagyis ki abban talál élvezetet, ha valaki megalázza vagy fájdalmat okoz neki vagy akár ő saját magának. Szerintem enyhe túlzás, senki nem szeret meghalni egy játékban 100X, ezért vannak a fokozatok, ez egy ügyességi játék, ha valaki nem ügyes, az nem a játék hibája, én sem vagyok az, de van olyan nehézségi szint, ahol az vagyok, és élvezem, mert soha nem halok meg..
Az tény hogy nem pörög ez a fórum, úgy mint amilyen nagy játék ez, de az alapjáték esetében sem volt nagy forgalma, biztosan máshol beszélik ki az emberek.Három-négy ember homokozik, meg te, mert te is játszottál vele, és szinte biztos hogy ami kijön hozzá azzal is fogsz, attól hogy nem jó a véleményed, még itt homokozol te is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest