Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ha az egy valós szám, akkor azért játszhatatlan, mindegy milyen gép van alatta. Engine megnyekken alatta.
--------------------------------------------------
Közérdekű közlemény

Ide is bedobom, hátha egyesek még random meg-megnyitják a totyikot néhanapján, csak nem írnak, mert nincs mit/nincs kinek:
Ha valaki még játszik vagy érdeklődik a téma iránt, nézzen be a DOOM Eternal topikba, mert az relatíve aktív, és szoktam róla gondoskodni, hogy a sok bumpmaplensflare mellett legyen némi classic content is.

-
Heroes fan
őstag
Megnéztem csak a 3-dik pálya játszhatatlan.
Normal doom 2 wadot megnéztétek nálam nem műkszik 233018 ellenfél van az első pályán. -
Heroes fan
őstag
ESP.wad ezt a wadot kipróbáljátok?, a 3-dik pályája játszhatatlan nincs fps-em benne, pedig ki lett javítva a gépem szaladnia kéne.
-
JetiRulez
őstag
Nem tudtok róla, hogy a Doom 2 is fönt lenne-e a neten valahol flash formában, mint a Doom Triple Pack?
-
iNfAntRy
senior tag
Üdv! Tudja valaki esetleg, hogy lehet videót csinálni arról ahogy játszom? Láttam már pár speedrun videot, én is szeretnék egy saját videot csinalni, csak nem tudom hogy kell felvenni a saját játékom. Probalkoztam mar kulonbozo leirasok alapjan, de egyikkel sem ment. Aki tud segitsen, köszi.
-
JetiRulez
őstag
Ez a ZDaemon nevű online/LAN multiplayer kiegészítő (konkurens: Skulltag, bár ezt nem kedvelem annyira).
A telepítés egyszerű, csak letöltöd a progit (ha vírust jelez a vírusírtó, nem kell megijedni, nincs benne semmi), bemásolod a mappájába az eredeti doom2.wad fájlt (rád bízom honnan szerzed be), majd indítod. Berakhatod még: heretic.wad, doom.wad, plutonia.wad, tnt.wad fájlokat is, ha szeretnél ezekkel is multiban nyomulni. A Settings vagy Options (fejből nem tudom) menüben add meg a Wads mappa helyét, majd frissíts és listázza is a szervereket. Ha olyan szerverre akarsz csatlakozni, ami kiegészítővel fut, egy OK-zás után automatikusan megkeresi a weben és letölti, majd lehet csatlakozni. Egyes szerverekben lehet ugrani is, azt is érdemes beállítani, meg más egyéb hülyeséget is.
Ja és nézz be a magyar szerverekre, főleg hétvégente van ott élet (HWC klán szerverei, természetesen HWC néven).
Jó szórakozást!
Singleplayerhez pedig a ZDoom kell, oda is csak a wad fájlokat kell bemásolni. -
JetiRulez
őstag
-
alien_
őstag
-
JetiRulez
őstag
Csatlakozzatok a Pimp my Ride klánba! Foglalkozunk ZDaemonnal (azon belül az összes régi Doom résszel), SoF2-vel és CS1.6-tal.
-
gasMask!
tag
Hálásan köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Majd szépen végigpróbálgatom az összeset. 
Amúgy úgy néz ki meglesz mindkét Doom könyv (mármint a regény, nem a játék készítéséről szóló). És már nagyon várom.
-
JetiRulez
őstag
válasz
gasMask!
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezeket: ZDoom[link], Doomsday[link], Classic Doom for Doom 3[link] (a módot telepíteni kell, megkeresi a doom3-at a gépen és hozzá kell adni a régi doom fájlokat), ZDaemon[link] (multiplayer mod a régi doom-okhoz), ezutóbbihoz van is topic itt[link]. Ezekbe mind benne van gyárilag az egér és az ugrásm nameg célkereszt.
Jó játékot!
[Szerkesztve] -
gasMask!
tag
Van olyan doom i-ii mod ahol egérrel lehet célozni?
Próbáltam guglin rákeresni de semmit sem találtam.
Régi nagy kedvencem a Doom I-II, és igazán jó lenne ha volna hozzá olyan mod ahol egérrel lehet célozni. Van ilyen? Ha valaki tud róla valamit kérem szóljon!
Előre is nagyon köszönöm!
-
piadex2
senior tag
Hello!
Meg tudná valaki mondani, ogy honnan lehet a doom2-t letölteni???
üdv,
p. -
joccadoki
senior tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
AZ HOGY???
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
És a ZDooM meg szaggat.
Vennem kéne DooM 3-at, hogy kipróbálhassam a Classic Doom patch-et a Doom1-hez. -
Stalker-2572
veterán
Személyszerint Doom1-et jobban szeretem, de a 2 sem rossz. 3-ból csak az alfa volt érdekes, amíg nem jelent meg
QuakeWars sem tetszik, lassan írok egy e-mail Carmacknek 
-
Yeti910331
aktív tag
Nektek is homályos (mosott) képe van a játéknak Doomsday-ben? Én sehogy se tudom beállítani rendesen. Most akkor vagy a progi, vagy a videókari szar.
-
joccadoki
senior tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
simán kipörgetem
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Majd szépen végigpróbálgatom az összeset.