Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
És a ZDooM meg szaggat.
Vennem kéne DooM 3-at, hogy kipróbálhassam a Classic Doom patch-et a Doom1-hez. -
Yeti910331
aktív tag
Nektek is homályos (mosott) képe van a játéknak Doomsday-ben? Én sehogy se tudom beállítani rendesen. Most akkor vagy a progi, vagy a videókari szar.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
A Plutoniát végigvitte valaki Nightmareben? Nehezen elképzelhető, mivel már Easy-ben is nagyon nehéz.
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
És eszembe jutott valami állati ötlet. Kormánnyal irányítani a Doom -ot. Rally Feeling
-
Yeti910331
aktív tag
Hogyan tudnám előcsikarni a játék eredeti zenéit? Az 5.1-es hangkari minden játékban ilyen extra hangszerhangokkal játsza le az összes midit.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Doom a suliban??? Az melyik suli??? Elsős koromban (1.sulimban) csak ilyen béna szarok voltak, hogy: Alcatraz, Spiderman, Mario. A második sulimban meg 1 fokkal jobbak voltak, de akkor se volt Doom és a 3. sulimban meg egyáltalán nem volt játék szám.techen.
Hogy miből maradtam ki. 
-
Yeti910331
aktív tag
Működik a cheat és király, kösz bullet.
És sorolom a Doom nehézségi szintjeit:
I'm Too Young To Die.
Hey, Not Too Rough.
Hurt Me Plenty.
Ultra-Violence.
NIGHTMARE! -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Gyertek Doom1, 2, TNT és Plutonia Multiplayer-ezni! Csak a ZDaemon[link] nevű program kell hozzá meg a Doom-ok eredeti WAD fájlja, amit a ZDaemon\wads mappába másolsz. Belépsz a progiba készítesz 1 felhasználónevet (!!!30000pont eléréséig nem lehet nevet változtatni!!!). Higgyétek el megéri, hiszen rengeteg extra van benne, de lehet extrák nélkül is játszani pár helyen. -
Yeti910331
aktív tag
Figyelem! Figyelem!
Megjelent a ZDaemon 1.08.01!!!
[link]
(Ez egy internetes multiplayer mód a Doom-hoz.)
Aki akar jöjjön, először is írjatok, aztán megbeszéljük, hogy mikor nyomjuk.

-
Yeti910331
aktív tag
Szerintetek miért van az, hogy a gépenen a Doom 95 640X480-ban szaggat?

-
Yeti910331
aktív tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
hát ettől nagyon okos lettem ugyanis itt semmit nem ír a multiról..........ja bocs (ez a nightmare-ra vonatkozott)

-
Yeti910331
aktív tag
és létezik olyan ember aki végigvitte már valaha NiGhTmArE!-ben valamelyik doom-ot? szerintem lehetetlenség.
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nekem Megvan a 'Doom Colletor's Edition', ami tartalmaz 2 cd-t. Az 1-es a 'Doom 1, Doom 2, Final Doom, Ultimate Doom' van, a 2-esen pedig információk a 'Doom 3'-ról (amikor vettem a cd-t, még nem volt magyarországon a 3. rész). Tehát akinek még nincs, aljánlom, hogy szerezze be mert, 640X480-ban is lehet jáccani. Akinek van attól pedig kérdeznék valamit. Mégpedig csak hálózatban vagy interneten keresztül is lehet-e multizni benne és ha lehet akkor hogyan kell beállítani? Előre köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T 12/256GB, rózsa arany színben eladó !
- iPhone 12 mini 64GB, lila színű, eladó !
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hogy miből maradtam ki.