Aktív témák
-
Rive
veterán
Kérdés.
Adott egy Deskstar vinyó (épp nincs nálam, nem tudok közelebbit), aminek a csatlakozósorát kicsit meggyötörték. Ez ugye nem nagy baj: az elektronikát antisztatba meg szivacsba csomagolva elküldték nekem, csatlakozósort jóóól kicseréltem (épp egy kattogós Quantum csatlakozósora volt kéznél - szerencse, hogy a misztikus világképen már túl vagyok), visszaküldtem, hurrá.
Azaz nem hurrá: az elektronika a vinyóra visszaszerelve meg sem moccant. Mikor - immár mechanikástul - ismét kézbe kaptam, észrevettem, hogy az 5V betáp biztosítékja elhalt. Csere után a vinyó felpörgött, de azonnal kattogni kezdett, és rövidesen le is állt. Azóta is ezt játsza.
Eredetileg a vinyó működőképes volt.
Valami vélemény, ötlet az esettel kapcsolatban?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest