- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Projektor topic
- Video digitalizálás
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Vicces, pont a compose-hoz készítettem az .yml fájlt, benne az összes arr szolgáltatással, közös arr subnettel. Ekkor figyeltem fel a fenti dolgokra.
Volume-os problémát már olvastam máshol is, de úgy néz ki megvan miért keletkeznek ezek a fantom volume-ok. Ha jól értem lehetséges, hogy egyes image-ekben vannak olyan volume-ok megadva, amit a konténer létrehozásakor nem konfigurálok/nem használok fel és ezeknek generál compose során fantom volume-ot. Azt írja, hogy a docker image inspect {imageid or name:tag} --format {{.Config.Volumes}} paranccsal lekérdezhetőek image-enként az image-ben definiált volume-ok. Mondjuk ettől még zavaróak és az általam talált meg csak a Portainer-hez tartozhatott, mert csak az futott amikor törölni próbáltam (holott az csak 1 db portainer_data volume-ot hoz létre "elméletben".
Subnetes dolgot azért nem értem, mert volt kb. 20 konténerem, ami futott, az max. 20 subnet. Persze előtte volt több próbálkozásom, de akkor ezek szerint ami törölve lett azt továbbra is lefoglalja és nem szabadítja ismét fel újra felhasználhatónak? Jó volna tudni, hogy ezek a dolgok hol vannak definiálva, hátha szabályozható egy konfig fájlban.
Egyébként olvastam egy ilyet is, hogy a docker system prune -a --volumes parancs minden felesleges dolgot töröl, csak arra kell figyelni, hogy az éppen nem futó image-eket is.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!