Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Kipróbáltam ez az OpenOffice-t és nagyon tetszik! Mindent tud amit az MS progija, és van amit gyorsabban is! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Én is a tippet nektek.
Üdv,
Zoltán -
domedee
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
szerintem akkor már inkább: [L]http://office.fsf.hu/letoltes.html[/L] innen szedd le:P
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
WuDu
tag
Hát Openoffice nagyon jó, de azért legyenek aggályaid vele, néhány dolog azért elég ''furcsa'' benne, legalábbis nekem...
Én hál istennek ingyé használhatok minden M$ cuccot :DD :DD :DD :DD -
Zoltán
őstag
Hmm, úgy látszik, hogy ez teljes mértékben képes kiváltani az MS Office XP-t. Ez tök jó. Telepíteni hogy' kell? Tehát letöltöm a *.zip filet, majd csak simán install? Tehát nem kell *.img-kell vacakolni?
Köszi.
Illetve: Staroffice-ről mi a véleményetek?
[Szerkesztve] -
WuDu
tag
Openoffice :F
-
Zoltán
őstag
Helló!
Szóval ilyen dokumentumokat kezelő ingyenes progikat ajánljatok légyszi.
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest