Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kéne..( nem is kicsi...)
Adott egy itthoni hálózat egy Linksys E3000-es routerrel.
Van "rákötve" ( wifin )egy rakás gép ( laptopok, telefonok, stb...), mind működik rendesen, látják a megosztott mappákat még egy win7-es gép is.
A gondom egy Philips BDP5200-al van, nem látja az asztalin a médiaszervert..
A gépen XP SP3 van a szerverprogi egy servio 1.0.1-es lenne.
A Servioban látom az eszközt, zölden világit mellette a kis "led", de a lejátszó nem érzékel semmilyen szervert...
Régebben működésre bírtam valahogyan, egy szoftverfrissítés után tűnt el a servioból, de nem nagyon érdekelt használtam külső merevlemezről
Azóta cseréltem a routert, és gondoltam ez már gyorsabb érdemes lehetne a gépről nézni filmet, azért izgatna a dolog.
A router képes lenne médiaszerverként is működni, ha ott bekapcsolom a
Philips azt látná (csak nincsen usb-n rádugva semmi, és minden mappát üresnek lát.).
Esetleg valami ötlet??
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest