Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Erre te tudod a választ,te jobban otthon vagy LH.-ban mint én.
Amit írtam hogy a DJI nem tilt csak rendkívül ritka esetekben, ez biztos.
Ez nem zárja ki azt ,hogy itthon bármilyen hatóság "megb@sztasson" a drónod miatt...Az viszont tényleg érdekel, hogy a LH-nak és a Rendőrségnek van közös adatbázisa , erre felkészített szoftvere ami lopott drón regisztrációja esetén megvillogtatja Gizike előtt a piros allert! feliratot?
Vagy a járőrnél aki kimegy ellenőrizni mert valaki bejelentést tett illegális dronozasrol , van egy használható adatbázis a lopott madarakrol?Vagy ,és erre biztosan tudod a választ , a mydronesapce össze lenne kötve a rendőrségi adatbázissal?
Szemtelennek tűnhet az írásom, de nem ez a cél...valóban érdekel, bár nehezen hiszem mindezt itthon ,Magyarországon
Tudom ,bármi lehetséges, és le is foglalhatják,aztán akkor ki is derülhet,de egyelőre még én azt gondolom ehhez "vadnyugat" van itthon.
Pedig hidd el, én lennék a legboldogabb, ha ennyire biztonságban lennének a madaraink.
Persze a tévedés jogát fenntartom , és tanulni mindig készen állok
A napokban pont találkoztam egy emberrel aki mesélt arról ,hogy itthon is milyen rendszerek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy ki tudják rúgni alolam az irányítást miközben dronozom
ittam a szavait, nem gondoltam hogy ennyire felkészültek vagyunk helyenként
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple Watch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ittam a szavait, nem gondoltam hogy ennyire felkészültek vagyunk helyenként