Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz Schaf #9667 üzenetére

Erre te tudod a választ,te jobban otthon vagy LH.-ban mint én.
    Amit írtam hogy a DJI nem tilt csak rendkívül ritka esetekben, ez biztos.
    Ez nem zárja ki azt ,hogy itthon bármilyen hatóság "megb@sztasson" a drónod miatt...

Az viszont tényleg érdekel, hogy a LH-nak és a Rendőrségnek van közös adatbázisa , erre felkészített szoftvere ami lopott drón regisztrációja esetén megvillogtatja Gizike előtt a piros allert! feliratot?
    Vagy a járőrnél aki kimegy ellenőrizni mert valaki bejelentést tett illegális dronozasrol , van egy használható adatbázis a lopott madarakrol?

Vagy ,és erre biztosan tudod a választ , a mydronesapce össze lenne kötve a rendőrségi adatbázissal?

Szemtelennek tűnhet az írásom, de nem ez a cél...valóban érdekel, bár nehezen hiszem mindezt itthon ,Magyarországon :U :B

Tudom ,bármi lehetséges, és le is foglalhatják,aztán akkor ki is derülhet,de egyelőre még én azt gondolom ehhez "vadnyugat" van itthon. :(((

Pedig hidd el, én lennék a legboldogabb, ha ennyire biztonságban lennének a madaraink.

Persze a tévedés jogát fenntartom , és tanulni mindig készen állok :R

A napokban pont találkoztam egy emberrel aki mesélt arról ,hogy itthon is milyen rendszerek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy ki tudják rúgni alolam az irányítást miközben dronozom :DDD :C ittam a szavait, nem gondoltam hogy ennyire felkészültek vagyunk helyenként :R :R

Új hozzászólás Aktív témák