Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Házimozi belépő szinten
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Én ugyan iOS alatt használom, de eddig többnyire elégedett vagyok vele. Néha hyperlapse közben meghülyül, és elkezdi minden irányba pörgetni a gimbalt, mintha nem tudná, hogy éppen hogy áll, ilyenkor hajlamos össze-vissza verni a belerakott telefont is
, de ez eddig 3× fordult "csak" elő.
Ill. a DJI Go hajlamos csonttá fagyasztani néha a telefont, ez egy iOS-es applikációtól elég meglepő. Sajnos eléggé meríti ill. melegíti is a készüléket a használata, így én nem is szoktam használni, ha nincs szükségem azokra az extra funkciókra amik csak onnan érhetőek el.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ez eddig 3× fordult "csak" elő.