Aktív témák
-
pschio
őstag
nekem az lenne a bajom hogy:
mindenfele cuccal probaltam mar dvd rol divx et csinalni a legmegfeleobb a dr divx lett mert ott nem kell szorakozni a hangal! azonban most van egy U2 dvd-m es amikor az elejen a kodolas elott lehet ellenorizni a hangot csak ilyen sirterges van mintha a radio szolna es eltekerte volna valaki az allomast! nem szerzoi jogvedelm ize az biztos mert egy masik gepen tokeletesen beolvassa az egesz dvd-t es a hang ellenorzesekor tokeletesen szol. de mivel az egyik gep lassu (notebook p3 650) ezert berippeltem az egsz dvd majd halozatban atmasoltam magamnak (1300as duron) es deamon tools al bemountoltam. tok olyan mintha tenyleg lenne dvd lejatszo a gepemben le is jatsza minden tokeletes a hang is meg minden de a dr divx akkor is sipol az erdekes az hogy az utolso savot tokeletesen leszedi (osszesen 4sav van) hanggal egyutt. divx pro 5.1 be akarok kodolni de minden kodolo kifagy flask mpeg osszes verzioja es a dr divx meg a haggal szarakodik.
ha mas kodekkel szorakozok akkor is kifagy az egesz. nem ertem miert lehet ez! valaki segitsen pls hol a hiba mar ezzel szorakozok tobb napja
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest