- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Google.com-on keress rá:
''Kristal Sudio Codecs''.
Ki fogja köpni a letöltés helyet.
Egyébként egy módosított Microsoft MPEG4-DVD kodek, a Project Mayo-ból alakult ki, ami régen a kedvencem volt, mert már akkor is lemosta a DivX 3.11-et. -
Keitaro
addikt
mi az a codec amit említettél Agyzuzó?
-
Agyzuzo
addikt
Nekem még mindig a Kristal Studio Codec az etalon, sztem jobb mint a 4.12 és az 5-ös széria...
-
HI
Ez a divx 5 nekem sem jött be igazán én inkább maradtam a 4.12 verziónál.
Persze a kissebb méret nekem is jól jönne csak a sok bug nem kéne mellé.
Csinálhatnának már egy normális 5.12-es final verziót. -
rog
addikt
de mi a baj a divx4-el?
miert nem azt hasznaljatok, es semmi gondotok nem lenne -
Agyzuzo
addikt
Ha a képméret is osztható 16-al és úgy is gányolja a képet, akkor inkább használ az 5.0-át... Egyébként én amúgy sem vagyok kibékülve az 5-ös DivX szériával iszonyatosan el lett b*szva...
-
guest
veterán
Minden normálisan be van állitva. Azt hogy zajos lesz meg úgy értem, hogy a következő 8x8-as kis négyzetek jelennek meg a képen. X jelöli az eredeti pixelt, a többi RGB pedig ténylegesen az adott szinet :
XXXXXXXB
XXXXXXXB
XXXXXXRB
XXXXXXRB
XXXXXXRR
XXXXXXRR
XXXXXXGR
GGGGBBBB
Kb ilyen formában jelenik meg a képen változó mennyiségben. Van hogy egy ilyen négyzet sincs a képen, van, hogy csak 2-3, de van hogy 200-300. Mint mondtam az 5.0-ás nál ez nem jelentkezet. És ugyanaz a forrás, ugyanaz a kódolási beállításnál a régi cel633-on sem fordult elő, csak az XP1700-assal csinálja... :(
GUEST -
Agyzuzo
addikt
Sok múlik a Source-on is.
Lökd be a GMC-t is (a Quarter Pixel-t ne!) és tegyél rá egy Normal Post-Processing-et is. A Frame treshold legyen 100%. Nekem így nem zajosít. -
guest
veterán
Üdv mindenkinek !
DivX 5.02 kódolásnál ha bekapcsolom a bidirectional encodinget a kép zajossá válik. Értem ezalatt azt, hogy teljesen véletlenszerűen a képen 8x8 pixeles méretű négyzetekben piros,kék,zöld színű pixelek kerülnek a képbe. Vannak teljesen jó frame-ek is, de a többségüknél (kb. 80%) jelentkezik ez a hiba. Az 5.0-s DIVX-szel ezt nem csinálja. És a régi Celeronomon sem csinálta az 5.02-es. A mostani XP1700+ -on játsza csak ezt. Esetleg valami ötlet ? Már kerestem máshol erre vonatkozó infót, de sajna nem találtam. Ha lenne valakinek valami ötlete, hogy vajon miért csinálhatja ezt, kérem írjon pár sort. Előre is köszi...
GUEST
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest