- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Google.com-on keress rá:
''Kristal Sudio Codecs''.
Ki fogja köpni a letöltés helyet.
Egyébként egy módosított Microsoft MPEG4-DVD kodek, a Project Mayo-ból alakult ki, ami régen a kedvencem volt, mert már akkor is lemosta a DivX 3.11-et. -
Agyzuzo
addikt
Nekem még mindig a Kristal Studio Codec az etalon, sztem jobb mint a 4.12 és az 5-ös széria...
-
Agyzuzo
addikt
Ha a képméret is osztható 16-al és úgy is gányolja a képet, akkor inkább használ az 5.0-át... Egyébként én amúgy sem vagyok kibékülve az 5-ös DivX szériával iszonyatosan el lett b*szva...
-
Agyzuzo
addikt
Sok múlik a Source-on is.
Lökd be a GMC-t is (a Quarter Pixel-t ne!) és tegyél rá egy Normal Post-Processing-et is. A Frame treshold legyen 100%. Nekem így nem zajosít.
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest