Aktív témák
-
guest
veterán
Minden normálisan be van állitva. Azt hogy zajos lesz meg úgy értem, hogy a következő 8x8-as kis négyzetek jelennek meg a képen. X jelöli az eredeti pixelt, a többi RGB pedig ténylegesen az adott szinet :
XXXXXXXB
XXXXXXXB
XXXXXXRB
XXXXXXRB
XXXXXXRR
XXXXXXRR
XXXXXXGR
GGGGBBBB
Kb ilyen formában jelenik meg a képen változó mennyiségben. Van hogy egy ilyen négyzet sincs a képen, van, hogy csak 2-3, de van hogy 200-300. Mint mondtam az 5.0-ás nál ez nem jelentkezet. És ugyanaz a forrás, ugyanaz a kódolási beállításnál a régi cel633-on sem fordult elő, csak az XP1700-assal csinálja... :(
GUEST -
guest
veterán
Üdv mindenkinek !
DivX 5.02 kódolásnál ha bekapcsolom a bidirectional encodinget a kép zajossá válik. Értem ezalatt azt, hogy teljesen véletlenszerűen a képen 8x8 pixeles méretű négyzetekben piros,kék,zöld színű pixelek kerülnek a képbe. Vannak teljesen jó frame-ek is, de a többségüknél (kb. 80%) jelentkezik ez a hiba. Az 5.0-s DIVX-szel ezt nem csinálja. És a régi Celeronomon sem csinálta az 5.02-es. A mostani XP1700+ -on játsza csak ezt. Esetleg valami ötlet ? Már kerestem máshol erre vonatkozó infót, de sajna nem találtam. Ha lenne valakinek valami ötlete, hogy vajon miért csinálhatja ezt, kérem írjon pár sort. Előre is köszi...
GUEST
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest