- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Na ez már kábé mindent tud, amit elvárnék a következő monitoromtól. Kár, hogy az OLEDséget hangsúlyozták azzal a papírvékony felső résszel.
Des
-
Segal
veterán
Egyelőre (Jelenleg)
Egyenlőre (=)"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dr. Akula
félisten
A Gsyncet miért spórolták le? Csak alsókategóriában indulnak vele?
-
blountex
senior tag
Én is ezt olvastam valahol a max jelenleg 13,7 körül van.
Most bedobtak egy olyan featuret amit a következő genes kártyák tudhatnak kezelni.Valójában monitorra nézve ennek mennyi jelentősége van?
Illetve mennyire szükséges a DP 2.1 megléte?
Gondolom a 10 bit 240hz DP 1.4 is kezeli tudja, különben nem reklámoznák minden oled monitornál.#4 Segal
Ezt mindig kevertem, de így leírva egyértelműen logikus.[ Szerkesztve ]
-
kurta9999
tag
Viszont azt sem árt számításba venni, hogy sok új monitor használ már DSC-t. DSC-vel rohadtul meglehet emelni ezeket a limiteket, amik a DisplayPort wiki-n vannak a táblázatban - hogy mennyit arról fogalmam sincs. Elmúlt fél évben jött is jópár monitor, legalábbis ha az emlékezetem nem csal, amit maximumon DSC nélkül vagy OC nélkül hajtani nem tudsz. Engem már csak az érdekelne, hogy DSC-vel mennyit romlik a kép minősége, ha egyáltalán romlik.. De ezmiatt biztos, hogy nem veszek egy ilyen monitort, hogy tesztelhessem
"Én is ezt olvastam valahol a max jelenleg 13,7 körül van."
UHBR13.5 van implementálva a legújabb Radeon-ban. -
blountex
senior tag
Nos, ahogy utána olvasgatok, egyre jobban az a meggyőződésem, hogy ha már vennék egy oled monitort valamikor, akkor csak is DP 2.1.
Egyrészt a kártyák is tudják már, másrészt kábel is van, harmadrészt, akkor már ne visszafele fejlődjünk az 1.4-el, amikor újabb is elérhető.
Érthetetlen, hogy a többi gyártó miért a régi szabványt erőltetik főleg ennyi pénzért.
Biztos úgy vannak vele jól van ez még így az első körben.Megvárom míg kijönnek szépen a monitorok, olvasok róla teszteket, aztán meglátom mi lesz.
Monitor mellé egy újabb vga is elkellene, hogy ne csak 60fps-t köhögjön ki, ezért már csak a következő generációra fizetnék be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 500hz
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest