Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Chris0321 #2399 üzenetére
Persze, mindent lehet. Csak ugye ha olvasod is amit írtam, nálam nulla forint sokadik éve, ilyen cosmagod nincs, van 6 deviza számlaszámom egyben, amire röptében tudok váltani a banki árfolyamokhoz képest 5-8 foprinttal kedvezőbben, és persze külföldi számlaszámokra gyorsan és fillkérekért tudok utalni, szoval lehet neked bármid, csak ilyened nem lesz... Olyanod se lesz, hogy gond esetén kb 10 másodperc alatt tiltod a kártyád, meg még hosszasan lehetne sorolni, de ez atopic nem erről szól..
Én a disney rendszerének feltöréséről írtam, nem másról. Ahogy feltörték a ps meg ki tudja, miféle rendszereket, fel fogják ezt is, idő kérdése csak, és ha feltörik, miközben ott vannak az adataid, utalgatnak kicsit, neked meg 10 perc lesz, mire le tudod tiltani a kártyád, másnak meg, aki törölte az adatait, nem lesz ilyen gondja...
De amúgy felőlem te azt csinálsz, amit akarsz. Érdeid nincsenek, a tényekkel még véletlenül serm akarsz képbe kerülni,, kötözködésre meg nem vagyok vevő. Lapozzunk, unalmas vagy..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest