- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
repules74
csendes újonc
Az előző hsz-ben rosszul írtam a Toe angle-t, bocsi! Pluszba kell állítani, hogy elérjük a kívánt hatást! Nem emlékeztem, hogy játékon belül hogy is volt.
-
repules74
csendes újonc
Szerintem nincs olyan ember aki ezeket a pályákat szereti!
Esetleg azt próbáld meg, hogy a Toe angle-t jobban állítsd mínuszba! Ezáltal az első kerekek jobban össze fognak tartani, azaz jobban fordul. A tempós részeken ettől kicsit bizonytalanabb lesz, de ezeken a pályákon alig van tempós rész. Meg emelj az autón, puhább lesz, szintén könnyebben fordul. ( Ride Height-front-rear) Hátha segít! -
repules74
csendes újonc
Sziasztok! Próbáltátok a skót pályákat? Nekem nagyon bejönnek, az egyik nagy kedvencem ez lesz, gondoltam megosztom Veletek.
A 2. részét még annyira nem ismerem, sok helyen elférne több,de így is nagyon élvezetes volt.
[link] -
repules74
csendes újonc
A 8.-ik, lengyel futamot miért nem számolta a Standings?
-
repules74
csendes újonc
Akkor jólvanezígy akkor!
Még mindig nem működik! Az utolsó fordulóval így mi lesz? -
repules74
csendes újonc
Sziasztok! Spirit barátom említette ezt a versenyt, meddig lehet lefutni?
Üdv., repules74
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest