Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barell

senior tag

Hát rövid vélemény a játékról, alig vártam de nagyot csalódtam.

Nagyon kevés Rally van benne, ami meg van is az iszonyat rövid szakaszból/szakaszokból áll és 90%-ban csak régi idők Rally verdáival lehet menni. Most kezdtem meg ugyan csak a 3. szezont de ott a 2 feloldott "háromszögből" láttam összesen 2 Rally-t ami szintén csak 90'-től lefelé szériával vihető. Nem tudom miért nem lehet választható az Open, Pro, S2000 széria mindenhol.

A Rally Cross pályák is kicsik, egyszerűek, kinézetre is, játszhatóságra is. Az egyetlen pozitív dolog a játékban számomra az a 1vs1 verseny de arra is kevés a helyszín, de az legalább van mégha az is bitang kevés.

Ez a Gymkhana meg jó móka, de nagyon hamar unalmas lesz és van hogy egy eseményen belül 3 is van. De minek? :F

Az FFB meg úgy maga a kormány irányítás megint nem lett eltalálva. Az 1-ben vacak volt a 2-ben teljesen korrekt majd itt megint nem a legjobb.

A látványtól sem tudom hanyatt vágni magam, pedig 32"-on megy DX11-ben 4X MSAA mellett. Lényegében ugyan az mint a 2, max az újítások miatt szebb kicsit pl.: Vízcseppes kocsi, havas/erdős pálya.

Aki azt mondta annó a 2-re hogy ő nem kér az X-games-es marhulásból az idén sem kapott mást. Nekem ugyan a 2 nagyon tetszett a mai napig játszok vele, de azért így másodszorra majdnem ugyan azt kapni, hát... Tényleg hiányzik már egy igazi Rally-s játék, de nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák