Új hozzászólás Aktív témák
-
JC
tag
A Directx Buster bevált sikerült visszaállítani a Directx 8-at.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. -
JC
tag
Sajnos most családi program miatt távozok. Este majd jelentkezem, mit sikerült elérnem.
-
JC
tag
válasz
Il Padrone #8 üzenetére
Egyenlőre a PowerDvd rinyál a DirectShaw (lehet hogy rosszul írtam) miatt, de van más is ami azóta nem tökéletes de nem biztos hogy emiatt.
A gépbe csak így tudtam életet lehelni hogy bootolásnál az utolsó müködő renszert töltöttem be. Erre gondolsz? -
JC
tag
válasz
Il Padrone #4 üzenetére
Xp Prof rendszer, és Directx 9 lett elindítva, de mint említettem nem rakta fel magát teljesen. Azóta több program nem működik rendesen, ezért szeretném eltávolítani, és visszarakni a 8-as verziót.
-
JC
tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Köszi a tippet.
Újraindította telepítés után (közben) a gépet, de tíz perc múlva is még ment a homokóra. -
JC
tag
Én balf*** elindítottam a Directx 9 telepítőjét, ami hazavágta a gépemet. Hogy lehet visszarakni a 8 verziót.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest