- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
A dx11 is csúszni fog, mert a Windows 7-et(vienna) 2009-re ígérik, de azzal se fognak időre elkészülni, hanem mondjuk fél évet csúsznak. Meg mondjuk ha tényleg új kezelőfelületet kap, meg azt a fájlrendszert, akkor kérdem én, ha ezt megtudják csinálni 2 év alatt, akkor 5 év alatt miért nem tudták? jó, persze azt mondták, ha az is benne lett volna, akkor már megint csúsztak volna, de alapjában véve az újítás annyiban kimerül, hogy új kezelőfelület, meg némi újnak mondott cucc belekerült, amit már csak le kellett másolni a mac os x-ből, és átfaragni kicsit. Erre kellett 5 év? Mert ha újat csinálnak, és ki kell gondolniuk, akkor azt mondom, oké, de így. Szóval az új 7-et simán megtudták volna csinálni ezalatt az 5 év alatt. Így meg a vista csak szerintem egy rendszer(pl me), ami nem jó, mert nem foglalkoznak annyit vele, és csak arra adták ki, hogy pénzt csináljanak belőle, mert közben valamit nagyon elszúrtak, a longhornnál.
A 11-ben lessz valami nagyon új, ami ''forradalmi'' lesz. Valahol régen olvastam, csak már nem tudom hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest