Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chronos85

tag

válasz lanszelot #5733 üzenetére

Hali,
    Nem bántásként, de megnézted a gyártó oldalát vagy 1-2 unboxing review videót? Többek között a méretek miatt kérdem. Annak meg, hogy normálisan tart a csatlakozó nem hiszem h ekkora problémának kellene lennie sőt teli van az ebay csatlakozó hibás táblákkal, meg a net különböző sufni tuning megoldásokkal ennek kiküszöbölésére, személy szerint én jobban örülök, hogy szorul, mintha menet közben "véletlen" kicsúszna. Húzd ki a másik végét, úgyis a tábla tetején van a kivezetés. Nyilván nem arra van kitalálva h 10 perc alatt gyorsan firkantok vmit majd vissza vágom a fiókba, de azért sztem elég mobil, OK egy kávés asztalon nem biztos h kényelmesen lehet huzamosabb ideig dolgozni vele.

Ebben a kategóriában tudtommal egyikben (kínaiban) sincs touch. Nekem pl nem is hiányzik, olyannyira, hogy az intousnál is az első dolgom volt letiltani.
    Apropó tiltás, ha ennyire zavarnak a gombok a tollon, akkor azt is ki lehet kapcsolni. De úgyis van kialakítva hogy gombokkal felfelé kényelmes fogni és azért belehet rá állítani pár hasznos dolgot, hogy ne kelljen az "Ini mini ikonok" között keresgélni.

A régi táblámon volt 8gomb+touch ring, de még ennyivel se lehetett kiváltani a billt. Így átszoktam teljesen a billre, lehet ezért nem is zavar, de ha szeretnéd lehet hozzá külön venni.

Ami a PS-t illeti (főként ezzel használom):
    Tudtommal az elsődleges kijelzőn nyílnak meg az ablakok, de 1x áthúzod akkor kövi alkalommal már megjegyzi. Vagy klónozod, bár sztem jobb a kiterjesztett asztal így laptopra ki tod rakni a referencia képeket.
    Nemtom miért fo*sta össze magát, az adobe termékekkel nagyon régen együtt működik a wacom, nem jellemző. Sztem ott más bibi lehetet.
    Az tény, hogy a windows ink (márha egyáltalán winfosod van) egy nagy rakás... de azt pedig így könnyen ki lehet küszöbölni.

Meridian PS-ben az R-el tudod forgatni a vásznat, sztem a legtöbb program tud vmi hasonlót ezzel tudsz kényelmes pozíciót találni. De tény hogy szokni kell, kitartás 1-2 héten belül már teljesen normális lesz.
    Nem volt huion táblám, hátha más tud többet mondani.

Új hozzászólás Aktív témák