- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- Milyen processzort vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Aktív témák
-
biggamer
veterán
-
Allien
veterán
Látszik a régi berögződött Z2!
Alexpó, hát ott kötelező volt. Sokáig -0,7-re raktam, mostanában főleg verőfényes napsütiben már -1.0-ra
Sajnos, a PS nem mindig kezeli jól ezt a gépet, már amit ''készít'' a gép. De, szerintem kell egy határvonal. Persze, ez is relativ. Biztos van olyan kép, aminek nagyon is jót tesznek az eltulzott beállítások. De, lassan ott tartunk, hogy több képből raksz össze egyet.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
Tudom, magam is hasonlóan állok hozzá de időről időre előkerül a téma, hogy erőteljesen belenyúlok és nem akarom, hogy azt higgyék, hogy ez öncélú hatásvadászat. Vicces, hogy tavaly szeptemberben mikor fotózni kezdtem még úgy álltam hozzá hogy áááá, én aztán nem akarok manipulálni, majd olyan jól fogok fotózni hogy a kártyáról egyből mehet a netre
ez eleve hülyeség de akkor még nem tudtam, ráadásul lassan olyan távol kerülök ettől amennyire csak lehet. Persze lehetne kevesebb belenyúlással is de nem akarom
Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged