Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Chapel
addikt
-
pisti
őstag
Sima jpg-ből vannak kicsit turbósítva, de azért HDR-nek nem nevezném.
Kellemes képek.
Mondjuk gyíkos képekből Dunát lehet rekeszteni. ;) De a másik három szerintem elég egyedi lett. A köves és a csobbanós képen nagyon tetszik a színvilág, a vizes fűszálason pedig a szerkesztés. Annál annyit lehet még talán csiszolni, hogy a háttér egyenletességét megbontó barnás és fehéres foltot eltünteted utólag.sztyui2: Teljesen korrekt megfigyelés, nem volt kedvem most az ég zajosságának eltüntetésével tökölni, de megejtjük majd a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
Na!
Ezek tipikusan olyan képek, amire "nagy" fotóértékelős oldalakon jó eséllyel kapnánk az arcunkba hogy "tucatképek", mert már sokan megcsinálták a témát, hasonló módon.
Ez végülis tulajdonképpen igaz, de miért is várnánk el minden, szárnyait éppen bontogató hobbifotóstól hogy olyan eredetit alkosson mint a fotótörténet nagyjai?
Na és ugye ha jól belegondolunk, igazából (szinte) mindent, ami elérhető, lefotózott már valahol, valaki. Legfeljebb még nem láttuk. Legfeljebb nem pont ugyanúgy sikerül.Szóval... én amondó lennék, hogy igenis, ilyesmi képeket (is) szeretek, szeretnék készíteni! Amik nem feltétlenül világmegváltóak, ultrabutáleredetiek, de szépek, jól néznek ki, és ha nem fotók nézegetésével töltöm minden szabad percem, akkor nem unalmasak, hanem igenis tetszetősek.
Ja, és egyetértek Viszlát-tal is. Nem másoknak kell megfelelnünk... Persze ha kívülállóbnak is tetszik az alkotásunk, azért jólesikSzóval, nekem tetszenek!
[ Szerkesztve ]
-
Brumi
senior tag
Köszi! A változtatással tényleg jobb lett! A Photomatix Pro 3-at használtam, ez a legegyszerűbb, nem akartam layerezni PS-ben, mert nem értek hozzá, és nincs is PS-em.
A második HDR-ed állati jó! Eléggé valószínűtlen színe lett az égnek, de pont ez a jó benne!
Egyébként ez a finomhangolásos dolog a képeknél kényes téma, mert mindenkinek más monitora van otthon, és elsősorban ahhoz igazítja a látványt. Lehet, hogy ami a sajáton jól néz ki, arra más azt mondja, hogy vacak.
-
Oracle
senior tag
-
Allien
veterán
A 12-st igazitani kellene a vízszinteshez. A 20-snál max a vezetékeket kellene kiszedni, amúgy nekem tetszik kategória. A 33-sból meg csinálnék próbaképpen egy panoráma szeüséget, tehát jól levágni a tetejét, és az aljábol is sokat, kb a fürdőzőkig. Ergo, ez éppen három, de a nagy része tetszetős, ergo, ne ez legyen a mérvadó.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához