Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Én úgy látom, hogy létező ÜK+ regisztrációval már az e-mailes bejelentkezést sem engedi ez a rohadás. Nem igazán értem, mert ez arra enged következtetni, hogy jelen pillanatban még az e-mail fiókom általam történő birtoklását is bizonytalannak ítélik meg.
Ha viszont törlöm az ÜK+ kulcsot és úgy engedi az e-mailes azonosítást, az meg tök értelmetlen (szerintem). Bár ahogy olvaslak, Nálad pont ez nem működik.
Akkor ha már egyszer volt ÜK+-od, amit törölsz, nincs más választásod, mint DÁP app vagy kormányablak? Édes Istenem... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor ha már egyszer volt ÜK+-od, amit törölsz, nincs más választásod, mint DÁP app vagy kormányablak? Édes Istenem...