Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
"két különböző dologról van szó"
Nem igazán ezt írtam.Ezt írtam:
"Tehát az egyik DÁP szolgáltatás alatt a digitális dokumentumot engedi elkészíteni, a másik DÁP szolgáltatás alatt a másikat meg nem.
Az egyiken a DÁP aláírás van, a másikon meg az enyém lenne. Biztonsági szinten sem látok nagy különbséget köztük."Tehát én kettő DÁP-on belüli szolgáltatásról beszéltem, ami a digitális aláírást tekintve nem két különböző dolog, mert mindkettőben azonos, hogy digitális aláírás kerül a dokumentumokra.
Azt mondod, hogy az Android 10 alatt indított DÁP digitális aláírással ellátott dokumentumok nem eléggé hitelesek, biztonságosak, vagy nem annyira, mint a személy által aláírt digitális dokumentum

Meglepődnék, ha bárki ezt merné állítani, mert akkor az, a "Magyar Állam" megbízottjának, a DÁP appon keresztül végzett, megfelelő, biztonságos hitelesítését kérdőjelezné meg.Lehet ezt csűrni, csavarni, de nem tartom valószínűnek azt, hogy a DÁP által digitálisan aláírt dokumentum relevánsabban kisebb biztonsági szintű, mint a személy által készített digitális aláírás.

Meg akkor, a Netlock digitális aláírásai nem "elég" biztonságosak, mert Android 7-es készülékeken is "engedik" létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- E-book olvasók
- Autós topik
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest