Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Már le volt írva, de a te telefonodon a Google Autenticator app-ba (vagy ami szimpatikus) felveszed az ő token-jeiket és kész.
(Technikailag szerintem azt a QR kódot annyi authenticator app-ba olvasod be amennyibe akarod. Szüleimét konkrétan befogom olvasni mindkettőjükébe keresztbe, plusz még a biztonság kedvéért az én telefonomban is le lesz mentve, ha megeszi a mobiljukat a malac, vagy valami.
)
Mod: ah. kinyitottam jóval előre a fórumot és nem frissítettem..
Átrakom off-ba.
blueye: meg tudom erősíteni, egy ilyen baleseti szituáció után elég szétszórt tud lenni az ember. (Én legalább is első alkalomnál azt se tudtam merre vagyok előre, hívtam is rendőrt mert a másik fél meg akarta oldani közös megegyezéssel. Végül ő is volt a hibás.)
Optimális esetben túl nagy gyakorlat se alakul ki ezekkel, mert nem sokszor fordul közlekedési baleset elő az emberrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest