Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
uspadora
csendes tag
Üdv!
Esetleg tud valaki arról, valamit, gogy ha nekem van kábeltévés előfizum, és én akarom még hozzá több tévét kapcsolni azt szabad e?
-
uspadora
csendes tag
Jelenlegi tesztsebesség 20/10
-
uspadora
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag Veszprémi Kábeltévéseknek szól a mostani üzenetem, esetleg annak akinél van még ilyen hiba!
Szóval, már kb 1 hónapja tapasztalom, hogy a Story 4 tv szarakodik a DIGINÉL. 2700 ft os csomagban vagyok, roppant érdekes ez az 1 csatorna csinálja ezt csak. Egyszer betelefonáltam nekik, hogy nézzék meg mert ez így nem jó! A probléma akkor az volt, hogy ment a film és egyszer csak se kép se hang, megszakadt az adás, utána meg visszajött, de CSAK ezen az egy adón. Ez manapság már nem tapasztalható! A mostani probléma az, hogy hol sürübben, hol ritkábban, elmegy a szín a tévéből és csak zöld+rózsaszín csíkok vannak benne, aztán a következő jelenetnél visszajön, utána megint elmegy... A múlt héten annyira sokszor csinálta ezt, hogy hirtelen elment minden és olyan kép lett, mint amikor nincs adás a tv be, a kiírás pedig: Video Lock Error (story tv) aztán kb 2 perc után visszajött. Most hívtam ismételten őket, a pasi annyival akart lerázni, hogy ez finomhangolási hiba, nekem kell megcsinálni, mikor mondtam neki, hogy a digi oldalán a táblázat szerinti frekvencia alapján csináltuk arra azt mondta, hogy az épp nem jó, akkor kérdem minek is van kinnt?? JA és persze azt mondta, felveszi hibát, de ha finomhangolás nekem kell kifizetni a kiszállást, ami kő kemény pénz (azért mert majdnem a szomszédba van nekik a közp uk?) Ez nevetséges. Kérem a Veszprémieket, nézzék a csatornát, és ha nekik is ilyen problémájuk van írják meg! Csatolok képeket, hogy alátámasszam az állításomat. Ja és hangúlyozom csak 1 az 1 csatorna szarakodik!
Képek:
Mikor visszaáll a kép:
[ Szerkesztve ]
-
uspadora
csendes tag
Na kegyetlen szakad a net, össze vissza dobál!
Üszi: Foglaltra mennek a hívások Majd hozok hanganyagot, milyen is a hívásmenüjük, ilyen egy szolgáltatót, 10 perce várok, hogy tudjak kezelővel beszélgetni.. ez már beteges!
-
uspadora
csendes tag
Sziasztok!
Nagy kérdéssel fordulok hozzátok!
Beszéltem már kétszer az ÜSZI vel de értelmes felvilágosítást NEM kaptam!
A következő a problémám:
Egyik ismerősöm kiment Amerikába és vett megának egy mobiltelefont (At&t a szolgáltató) vagyis SIM kártyát! Én itthonról próbálom hívni természetesen Digi telóról a hívással semmi probléma nincs, csak egyáltalán a percdíjról semmi infomrációm nincsen: Az ASZF ben feltüntetve úgy vannak, hogy Nemzetközi és FreePhone. Az összes többi országban Vezetékes és Mobil ként van a kiírás. Esetleg valaki tudná, hogy most ez a Free Phone ez mit is akar jelenteni, mert persze nem tudnak ránézni az épp aktuálkis hívásokra.. így tényleges adatot nem tudok, csak 1 hónap múlva, így meg azért gázos a szitu.aszf: http://www.digikabel.hu/images/stories/aszf/telefon_aszf_2009.04.16.pdf (58. oldal)
Előre is köszi a válaszokat
-
uspadora
csendes tag
válasz Gááboor #4684 üzenetére
Szia!
Hogy ne kelljen ikonnal vesződni én javaslom neked router beépítését a vonalba, az majd elvégzi helyetted, sokkkal kényelmesebb...
Ezt a "nincs bedugva egy kábel" minden közvetlenül csatlakozó embernek kiírja, routernél nincs ilyen. Elején nálam is ez volt, idegesített is...
Remélem tudtam segíteni
uspSziasztok.
Nekünk tegnap kötötték be a digit. Lenne pár kérdésem. Megoldható az , hogy minden újraindításnál, és késszenlétből való visszatérésnél a digis ikonra kattintás és csatlakozás procedúrát el kelljen játszani?
Ugyan akkor érdekes, hogy a beépített Realtec hállókari azt jelzi állandóan, hogy nincs kábel bedugva pedig be van, és csatlakozás után is van net. Ugye így mindíg egy hibaüzenettel kezdi a gép ott lent a sarokban. Kicsit idegesítő, hogy miért van ez. -
uspadora
csendes tag
válasz jasonka #4750 üzenetére
Szia!
Itt a beállítási segítség Invitel módra: (Ugyan ez a DIGI is)
Esetleg cserélj új hálókártyát, mert lehet a mostani nem kompatibilis a nettel.
Esetleg ha nem tud csatlakozni akkor hibakódot ír:
-Gyakori a 678, 691, 789http://helpdesk.invitel.hu/adsl/winxphun/winxphun.htm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest