Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz kopi72 #72997 üzenetére
mindig vannak elégedetlenkedők, úgy hogy olyat nem fogsz olvasni, hogy mindenben a legjobb és legmegbízhatóbb...vannak problémásabb környékek, meg kevésbé.
Én pl. elégedett vagyok, nem mennék át sehova máshova, egyrészt mert árban a közelben sincs senki, de még párszáz Ft kedvezményért sem. -
iMaverick
addikt
válasz kopi72 #72988 üzenetére
Pedig jól írják a többiek...
9000-rt eléggé sokat fizetsz, ettől jobban jössz ki a Digi-vel. (Gbps-es net, nincs szükség box-ra... alacsonyabb havidíj...) A megszakadás pedig tényleg függ a helyszíntől. Nálunk az FTTH-val eddig egyszer volt baj. Nem volt net. Fater volt otthon, áramtalanította az ONT-t, utána megjavult.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Brandynew
őstag
válasz kopi72 #72988 üzenetére
Szia,
Persze, hogy érdemes átváltani.
A sebesség az, ami a legkevésbé számít, az csak nagy fájlok letöltésénél releváns. Ami igazán meghatározza egy internetkapcsolat minőségét, az a késleltetés (latency), és ebben igazán jó a Digi. Lehet 1000 Mbit-es letöltési sebességed, ha a késleltetés magas, akkor lassúnak fogod érzékelni a webes tartalmak betöltődését, mert későn érkezik meg a válasz a webszervertől a böngésződnek. A Diginek a nagy magyar szolgáltatók közül a legalacsonyabb a késleltetése, 1-2 ms körül van, másoknak akár 20 fölött is lehet.
Tehát a sebesség a marketingérték, amit ki tudnak írni az óriásplakátokra, mert a laikus is érti, a késleltetés pedig az, ami alapvetően határozza meg az internetkapcsolatod minőségét. Onnan tudod, hogy laikus beszél hozzád, hogy a sebességet dicséri.
A megszakadásról: 3 lakásban, 2 különböző városban használtam Digit, és sosem vettem észre, hogy megszakadt a net, egy ilyen alkalomra sem emlékszem. Nyilván van, akinek szakadt már meg, ahogy az Invitelnél, UPC-nél, Telekomnál is vannak, akiknek szakadt már meg, de a Digire ez egyáltalán nem jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
-
TeeJay
félisten
válasz kopi72 #73147 üzenetére
no para tudok angolul, ha jönnek felénk bekötni majd kifaggatom őket hogy építették fel a hálózatot
egyetlen problem hogy vidéken tolják pesten meg semmi hír a bekötésről még olyan helyen sem ahol már ott a kábel meg a kötő dobozMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
sajog159
aktív tag
válasz kopi72 #77253 üzenetére
OK. Így értem mire gondolsz.
Az a helyzett, hogy itt csak wifi sebesség miatt kérdezeskedtem és világos, hogy a digis ONT nem fog nekem 50/60 MB fölöttti wifit adni. Az már a jövő kétdése, hogy rászánom e magamat gyorsabb wifi-el rendelkező routerre vagy sem; ez most nem élet és halál kérdése.
Amit kérdeztél: DIGI-s ONT jelenleg nekem megfelelő sebességet ad CAT5-el. Mivel az asztali gépem másik szobában van, most nem fogok rádugni az ONT-t, ha jól emlékszem anno néztem és tud 1GB-tot.
Kösz a farádságot. Ennél többet most nem foglálkozom. -
MadMancs
veterán
válasz kopi72 #85472 üzenetére
Nem tudom hogy csinálta, de szerintem Bill Gates fia) unokája. 30Tb a legnagyobb csomag amit felajánl, de ettől is leültem hirtelen.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz kopi72 #98021 üzenetére
Lőrinc nem vehette meg, 1 éve eladta 4IG részvényeit Jászai Gellértnek.
ElektrikusDE, hogy pontosak legyünk, 2019 augusztusában vette meg voda UPC-t, 2020. április 01 csak a névváltás történt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Ejelhar
senior tag
válasz kopi72 #98021 üzenetére
"ahh, ide amiota megvette lorinc, semmit sem fejlesztenek.."
Igen, kellett ez ide, feltétlenül hozzuk ide a politikát. Akkor én is beszállok ha nem baj:
"Semmi mast nem tehetek, mint a sokkal gyengebb UPC-t valasztom."
Jól döntöttél, ideológiai értelemben is progresszívebb a Voda (volt UPC), ez a jó választás.
No de ne itt panaszkodj, hanem egyszerűen élvezd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest