Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
geridon81
csendes tag
Mozgolódás napi szinten van ugyanis minden naposak a javítások ugyanis toldot foldott a coax rendszer ami dél után 6 tól nincs internet
-
válasz
geridon81 #69298 üzenetére
Üdv!
Mivel azóta komoly változások történtek mind a gazdasági környezetben, mind pedig a DIGI tulajdonosi hátterében, így az 5-6 évvel ezelőtti ígéreteket egész biztos, hogy mind újragondolták. Aztán persze biztos van olyan amit ezek a változások nem érintenek, de akad olyan is, amit simán töröltek. Ilyen infókat viszont nem szoktak netes fórumokon szivárogtatni, majd ha megvalósul, fogtok róla értesítést (szórólapot) kapni, előtte esetleg a szerelők mozgolódásából tudsz értesülni róla.
-
geridon81
csendes tag
üdv!
Tudja valaki esetleg,hogy ezen a településeken mikor lesz FTTH Tarnaméra, Tarnaörs,Tarnazsadány ?
2017 mikor át vette a digi a greemcom hálózatát azt ígérték,hogy hamarosan át építi optikai hálózatra na már most azóta 6 év telt el és még mindig semmi!! -
bb71
őstag
Voltunk Ausztriában, talán műholdas TV-t néztem:
- SD adás gyenge, mint nálunk
- HD (720), kristály tiszta - nem úgy mint nálunk -
scalpal
tag
Sziasztok!
Először is pz6t!
Szüleimnél van digi előfizetés (net+tv). Ma szerettem volna belőni a digitális csatornákat egy LG 42PJ350 tvn. A leírásában szerepel, hogy rendelkezik beépített tunerrel: Nagy felbontású digitális DVB-C kábel TV-tuner MPEG4/AVC (H.264) HDViszont, ha szeretném behangolni a csatornákat, akkor a digitális tvk közül nem talál semmit, csupán a 46 körüli analógot találja meg. Nincs opció indításkor, hogy kábelen keressen. Ha átállítom Svédországra, akkor már aktív a kábelen történő keresés, de úgy sincs találat. Hasonlóan Csehországhoz. Manuálisan sem talált semmit.
Működhet egyáltalán? Van vkinek tapasztalata?
Köszi
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lord_m #69288 üzenetére
A 17-ben/Kersztúron nálunk nem volt kimaradás/hiba, de ahogy mentem kocsival a Szarvas felé tegnap, kiborult fák, kettétört oszlopok az úton keresztbe póznák...én még ilyen pusztítást nem láttam, ne csodálkozz, ha nincs szolgáltatás.
Anyósomnál a hipiszupi Voda van lekotolva a vihar óta. -
lord_m
senior tag
Üdv.!
Szombat hajnali vihar után a 18.kerület-ben elment az áram, amely aztán de. 11 körül helyreállt.
Na most tegnap azóta a Digi- nél nincs kábelTv. Net, telefon megy, szokásos ledek világítanak.
Már tegnap hívtam őket, de egy autómata szöveg van, hogy a 18-ban a nettel, telóval, adással gond lehet.
Reméltem, hogy mára megjavítják, de még mindig nincs adás...Ma is nyomják még az automata szöveget, de végigvártam egy ügyintézőt, bejelentettem délelőtt. Minden megy, kivéve az adás.
Másnál esetleg màr helyreállt ezen a környéken?
-
Apa kezdődik. Ma bementem a Pólusba hogy elindítsam a költözést 11-ből 15-be. A 20-as lakás megvan a 22-es megvan a 21-es nincs. El kellett küldeni címazonosításra. A költözésnél nekem kell mindent áthozni ők csak kijönnek bekötni.
-
szabolc
csendes tag
válasz
szabolc #68527 üzenetére
Sziasztok!
Jobb ötlet híján beszereztem egy ilyen csillapítót.
Sajnos nem segített a bajomon, az egyik készüléken továbbra is rossz a hang (szaggat), a másikon hibátlan.
Kifogytam az ötletekből... -
Atis45
aktív tag
Na csak merje valaki azt mondani (írni) még egyszer, hogy a Digi nem fejlődik.
Válaszoltak a minőséggel kapcsolatos "negatív" hozzászólásodra. Még ha csak a sablon szöveggel is, de legalább válaszoltak. Nemrég egy betűt nem pazaroltak az ilyen jellegű hozzászólásokra. Sőtt tovább megyek, azelőtt az ilyen jellegű hozzászólásokat törölték.
Szerintem vagyunk egy jó páran, akik telefonon is jelezték az ilyen problémákat. Nekem az ügyfél szolgálatos hölgy azt mondta, hogy amióta a duplikált csatornák megszűntek, azóta többen jelezték, hogy még jobb a képminőség. Az akadozással kapcsolatba pedig együtt tv-ztünk a hölggyel, én itthon néztem ő pedig az ügyfél szolgálaton, és szólnom kellett ha látom hogy megakad a kép. Persze akkor pont nem volt akadás. -
VGYke
addikt
Volt a Facebookon a Digivel, az adás minőséggel kapcsolatban egy üzenet váltásom.
A lényeg, telefonálni és telefonálni, már persze annak, aki műszakilag el tudja magyarázni mi lett rosszabb!"A változást követő műszaki minőséggel, illetve technológiával kapcsolatos észrevételeit kérjük, a 1272-es ügyfélszolgálati telefonszámon jelezze Társaságunknak, ahol kollégáink továbbítani tudják az illetékesek felé."
-
mQWeXgsf
aktív tag
Vigyázat, ha részletre TV készüléket vesztek Digi-tõl, automatice 24 hónap hûséget írtok alá. Mindezt jól eldugva, az apróbetûs részben...
-
gulyasa
őstag
válasz
Intruder2k5 #69266 üzenetére
Visszakanyarodnék a saját hozzászólásomhoz, azt fenntartva.
Az utolsó mondatodat inkább én így fogalmaznám meg:
"6-10 collra bőségesen elég lehet(ne) a 720p is".
De mint azt tudjuk, önmagában a felbontás még nem jelent minőséget. A bitráta nem mindegy. -
A DIGI Online mobileszközre való, telefonra, tabletre, és arra tökéletes is. 6-10 collra bőségesen elég a 720p is.
-
TIT
veterán
Digi online pocsék minőség.
-
levin70
tag
Aug 1-től: DDigi2023
Anarcs ,Ajka, Baja, Báránd, Berettyóújfalu, Békéscsaba Boconád, Budapest (csak a II. III. IV. VI. VIII. X XI. XIII XIV.XV. XVI XVII. XVIII. XIX.XX. XXI és XXIII kerület), Csány, Csömör, Detk, Domoszló,Dorog, Dunakeszi, Dunaújváros, Ecser, Ecséd,Eger,Erdőkertes,Erk,Fehérgyarmat, Fót,Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Győr, Gyulaháza, Halmajugra, Hajdúböszörmény ,Hasznos, Hatvan, Hort, Jászapáti, Jászberény, Jászdózsa,Jászszentandrás, Kaba, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Kerepes, Kisnána, Kistarcsa, Komló,Ludas, Maglód,Markaz, Mátrakeresztes,Mende, Miskolc, Mogyoród, Monorierdő, Nagyfüged, Nagykanizsa, Nagytarcsa, Nádudvar, Nyíregyháza, Orosháza, Ózd,Püspökladány,Salgótarján, Siófok, Sülysáp, Szada, Szeged, Szentes , Szigetszentmiklós, Szolnok, Pásztó, Pécel, Pécs,Péteri, Tarnaméra, Tarnaörs,Tarnazsadány,Tatabánya, Tápiószecső,Úri, Üllő,Vác, Várpalota,Vecsés, Vécs,Visznek,Zaránk,Zalaegerszeg
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- League of Legends
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest