Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
nfsu17 #46321 üzenetére
Ezekkel, amiket belinkeltél, lehet kódolt műsort pc-n visszajátszani? Vagy valamit félreértettem? Mert nekem ez lenne a lényeg. Felvenni a kódoltat, utána meg pc-n átkonvertálni, stb. Ilyen megkerülős, meg stb megoldásokhoz nincs kedvem.
A szerkesztéssel nincs gondom. Nem vagyok kezdő a témában. Idáig is vettem fel az Almával. Megvannak a jól bevált videó konvertáló, vágó, szerkesztő programjaim.
Golden Mediat hirdetnek egyet a jófogáson 18500ért. Ha még megvan...(#46326) Flashget: a digin nincsenek ilyen kódolt csatornáink, csak a másik szolgáltatómnál, ami meg kártyás, ezért ott meg az összes csatorna kódolt...
(#46324) RoyBatty: Notim van, nem asztalim. Meg ennyire azért nincs kedvem szórakozni egy felvétellel.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest