- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Én az elsők között vettem meg a HD beltérit. Az meg asszem 2,5 éve volt.
Még működik.(#15449) frovery
Én egy lebutított szolgáltatói beltériért 1 Ft-ot sem adnék.Van akinek ettől nincs is többre szüksége. Én is most kaptam meg a +300 Ft-os emelést a nagy büdös semmiért (X+1-ik adó), komolyan gondolkozom rajta, hogy visszamondom az egész szutykot.
Van akinek ebben nincsenek nagy elvárásai, másban annál inkább.Egyébként nem értem mi ez a nagy gyűlölet a kínai cuccokkal kapcsolatban, megfelelő helyről kell venni és még így is fele annyiért kapsz nagyon jó cuccot, vagy akár sokkal erősebb hardvert mint pl egy Samsung vagy Sony...
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest