Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- 3DMark05 eredmények
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
-
_drk
addikt
-
zsirfecske
addikt
ugye a map-ok még scale-elnek velem, de van jópár 50-es szintű area, szóval ja, mostanra lett olyan csirke mintha WT1-en játszottam volna. Andariel pl. nagyon gyengus volt, 1 potit kellett inni kb, bár eléggé feltápoltam a 600 item power körüli "átmeneti" geart. el is kezdtem gyorsan letolni a main questline-t, mert már tényleg kell feljebb lépni, igazából az xp nagyon gyatra itt.
ez amúgy fura, mert szerintem azért sokan játszanak ilyen mindent felfedezős chill módban, lehetne jobb az xp/level scaling.
-
Daelion
őstag
PC-n is megy a kontroller ugyan úgy nem kell bill+egér a fotelba.
Nem gyakori az biztos és nem is vitatom de egyik külföldi tech fórumon ahol aktív vagyok nem 1 embernél láttam ilyen setupot PC-vel tehát megoldható.
Na mind1 csak gondoltam megemlítem mert többen is írtátok már ezt itt a topikban.Én majd arra leszek kíváncsi, hogy fog működik Season karival a fejlődés.
Soloban sztori nélkül mondjuk, D3 ilyen téren is nagyon elkényelmesített az évek alatt. -
freddirty
senior tag
Teljesen rendben van a kontrolleres irányítás, igazából nem is tudom eldönteni vajon hogy megy jobban nekem a játék, egérrel vagy kontrollerrel, de külön ezért én megvettem a standard verziót xbox-ra is. Nagyon szépen megy a többplatformos működés, ha kell kilépek boxon és 3 perc múlva belépek PC-n. Komolyabb inventory management a ládában az inkább PC-s móka, de azt ritkán kell.
De a fotelből nagy tévén játék azért sokkal kényelmesebb mint a PC-s történet. Szóval megéri. POE-t sosem tudtam kontrollerről kezelni rendesen, de mondjuk ott a flaskás történet is csak tovább bonyolítja a kezelést, a crossplatform teljes hiánya pedig elég komoly probléma. -
elite.cs11
senior tag
Eddig azt mondták a devek mindig, hogy júli közepe végén jön a szezon. Ha addig nem jutottál el oda ameddig akartál, akkor se izgulj nagyon rá, mivel bármikor kezdheted a szezont. Ha akarod kezded augusztus végén. Vagy párhuzamosan is csinálhatod a nem szezonális karaktereddel, persze ha a sztorit nem nyomtad ki még ,akkor lehet előbb arra fókuszálnék. Mert akkor tudod skippelni a sztorit a szezonban.
Barbnál úgy van, hogy az aktívan használt fegyvernek számít csak DPS-e (tehát pl a hota a kalapács damage-ét használja) DE a többi fegyveren is számítanak az affixek. A damage nem, de az affixek + legendary aspectek igen.
-
krokk
senior tag
Részemről tökéletes XSX kontival, egyedül néhány skill célzása pontosabb egérrel PC-n, de ez részemről nem nagyon rontja az élményt.
D3at is régóta kontrollerel játszom, ott csak az inventory nem tetszett vele. A D4-es inventory jobban bejön.Más: Aki lenyomta Ashavát a hétvégén és kapott levelet: Benne van nektek hogy a mount trophyt is megkapjátok majd megjelenéskor? Nekem csak a wolfpackot írja a levélben és nem tudom eldönteni, hogy a levél ilyen és nem szerepel benne, vagy csak valamiért nem kaptam meg mégse... lenyomtam lvl20-on meg emlékeim szerint achivement is ugrott fel rá akkor játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GTA V
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest