- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Én JSP-ztem alapvetően. Craft cuccokat vettem in-game, és eladtam JSP-n. Egyesek teljesen meg voltak őrülve, mikor az 1 FG-ért vett Ist rúnáért nem a váltás 8 pult kértem, hanem csak 5-öt mondjuk. 1 FG-ből igen hamar lehetett 20-25 FG-t csinálni. Egy idő után meg már megvoltak a "kapcsolatok", és trade-elnem sem kellett. Csak rám írtak az emberek, hogy van XY mennyiségű Pul rúnájuk, és átvenném-e. Már konkrétan nem emlékszem a receptekre, nagyon sok éve volt, de craft packokat raktam össze belőlük jewelekkel, gemekkel, low level rúnákkal. Azért kellett a Pul rúna, mert azokat cseréltem be ezekre a cuccokra. Egy Pul ha jól rémlik 20 jewel volt (de lehet csak 10), vagy ilyenek. Egy craft packot meg 1 FG-ért adtam, amikor már benne voltunk a szezonban, így egyetlen Ist rúnából össze tudtam rakni 10-20 craft packot. De ez már csak akkor volt hatásos, mikor beálltak az árak. Az elején, mikor még egyik napról a másikra esett minden rúna ára, illetve az emberek nem kezdtek el PvP-re craftolni, nem nagyon lehetett belőle FG-t csinálni.
Volt amikor ebből a craft pack trade-elésből már 4-5000 FG-m jött össze. A szezon kezdése utáni első héten minden cuccom megvolt a Sosómra. Hun-1-en kaptam is az ívet, hogy botolok. Volt egy szezon, mikor egy német sráccal toltam, 14 nap alatt lvl 99-es, én meg három nap alatt 96-os, első voltam Soso ladderen, ami ott ment Hun-1-en, mikor beálltam a harmadik napon a 96-os karival, meg aztán egy hét után a 97-essel... jó ég :-D
Az érhető, hogy belefásul az ember ha single szinten nyomja semmi trade-el, de mivel bizniszelni lehet így elmegy a D2 dropja. A D3 ehhez képest elég jól oldja meg mostmár trade nélkül is, kérdés hogy kinek jön be az a féle "szemlélet". Szívesen látnék egy D2 remastert, de inkább úgy mondanám remaket, mert ráférne valami vérfrissítés (új skillek, itemek, affixek) de inkább már tartanék ettől a mai játékok szerencsétlen balanszolását látva.
A D3 drop rendszere nekem nagyon bejön. Nekem kifejezetten adja, hogy relatíve könnyen össze tudsz tenni egy karaktert, amivel élvezetes a játék, viszont cserébe baromi sok idő, ha a leaderboardon is ott akarsz lenni. Meg persze mák.
-
reelc
veterán
A Blizzard tervezi a Diablo 2 újrakiadását, gondolom a Starcraft remasteredhez hasonlóan.
A Starcraft kijött a cikk óta, a Warcraft 3 új kiadása pedig idén lesz. Szóval lassan realizálódik az, amit 2015 végén nyilatkoztak.
A Diablo 2 van még hátra. Szerintem remaster lesz a többihez hasonlóan, a többi újrakiadás is az.
Valószínűleg tartom, hogy jövőre ki is jön valamikor.Régen én is játszottam a Diablo 2-vel de szólóban, sosem voltam egy multis fajta.
A Diablo 3-at rengeteget toltam (ott már multiztam, de egyedül többet játszottam), és eléggé meguntam + az újdonságok hiánya, stb.
A PoE nem fogott meg.
Elég sok ARPG-t bepróbáltam rövidebb-hosszabb időre, én a Grim Dawnban találtam meg a számításaim.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Total Commander
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest