- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
mcsabee #6505 üzenetére
A D3 ilyen szempontból jó is. Mikor kijött ránéztem, de nem jött be, nem is volt rendesen kibalanszolva szóval hagytam, viszont tavaly akcióba volt mondom már csak történelmi szempontból
is kitolom rendesen, ami elég egyszerű és akádálymentes volt hardban is nulláról (egy D2-t átvinni teljesen egyedül hellben falkaparós tud lenni, ha farmolás nélkül csak egy nekifutásra akarod
). De miután utána néztem az endgame activitynek elengedtem. A D3 aukciós ház témája meg egy az egybe kimaradt nekem, de a mostani gameplay alapján nem hiányzik.
A D2-be viszont rettenetesen kell a trade, rémálom nélküle kirakni akármit is. A JSP-s trade is hasznos szerintem, olyan szempontból, hogy sokan a kereskedelem "ízéért" csinálják még bot nélkül is. Én mondjuk soha nem álltam rá, hogy kifejezetten fg-t farmoljak, de könnyen lehetett azért keresni kisebb tőkét az ingame-forum közti váltogatással.(#6504) reelc
A remaster éppen elsülhet jól is, bár sosem a grafikája miatt játszottam, azért ma már sokaknak nem elfogadható a 800x600
, még windowba sem így egy kikupált textúra valami élhető felbontással ráférhet. Mondjuk egy pvp-t nem tudom ez hogyan befojásol, de biztosan gondolnak erre.
Akármennyire is szerettem a D2-t nem lettem úgymond aRPG függő, a Torchligt-ot egy kicsit nyomtam, de inkább az RPG fogott meg, Kotor/ME/DA/W3 itt is inkább a shooter, így az ME ment a legtöbbet, majd kötöttem ki a D2-nél (D itt mint Destiny) amivel a grind íze kicsit visszajött és amit akartam most váltani az Anthemmel, de az ment a mélygarázsba a jelenlegi állapotával.
Szvsz vissza tudnék merülni egy Dio remasterbe, főleg haverokkal ha nem lesz insane gépigénye (így 30 után már nem mindenkinek van porondon naprakész PC).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest