Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz mcsabee #6505 üzenetére

A D3 ilyen szempontból jó is. Mikor kijött ránéztem, de nem jött be, nem is volt rendesen kibalanszolva szóval hagytam, viszont tavaly akcióba volt mondom már csak történelmi szempontból :D is kitolom rendesen, ami elég egyszerű és akádálymentes volt hardban is nulláról (egy D2-t átvinni teljesen egyedül hellben falkaparós tud lenni, ha farmolás nélkül csak egy nekifutásra akarod :) ). De miután utána néztem az endgame activitynek elengedtem. A D3 aukciós ház témája meg egy az egybe kimaradt nekem, de a mostani gameplay alapján nem hiányzik.
    A D2-be viszont rettenetesen kell a trade, rémálom nélküle kirakni akármit is. A JSP-s trade is hasznos szerintem, olyan szempontból, hogy sokan a kereskedelem "ízéért" csinálják még bot nélkül is. Én mondjuk soha nem álltam rá, hogy kifejezetten fg-t farmoljak, de könnyen lehetett azért keresni kisebb tőkét az ingame-forum közti váltogatással.

(#6504) reelc

A remaster éppen elsülhet jól is, bár sosem a grafikája miatt játszottam, azért ma már sokaknak nem elfogadható a 800x600 :D , még windowba sem így egy kikupált textúra valami élhető felbontással ráférhet. Mondjuk egy pvp-t nem tudom ez hogyan befojásol, de biztosan gondolnak erre.
    Akármennyire is szerettem a D2-t nem lettem úgymond aRPG függő, a Torchligt-ot egy kicsit nyomtam, de inkább az RPG fogott meg, Kotor/ME/DA/W3 itt is inkább a shooter, így az ME ment a legtöbbet, majd kötöttem ki a D2-nél (D itt mint Destiny :D ) amivel a grind íze kicsit visszajött és amit akartam most váltani az Anthemmel, de az ment a mélygarázsba a jelenlegi állapotával.
    Szvsz vissza tudnék merülni egy Dio remasterbe, főleg haverokkal ha nem lesz insane gépigénye (így 30 után már nem mindenkinek van porondon naprakész PC :DD ).

Új hozzászólás Aktív témák