- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
whitezo88 #6498 üzenetére
Nekem a PoE nem jött be, három alkalommal próbáltam ki három különböző ember unszolására, mondván ez jó, jobb, mint a Diablo 3. Sajnos nem kapott el. Ugyanakkor vannak ismerőseim, akik imádják. Nekem a Diablo játékmenete egyszerűen jobban fekszik, jobban kedvelem.
(#6500) maajsz: Ist esett, néha Vex is, de az ugye csak ilyen fél-HR. Legalábbis amikor még játszottam a játékkal, akkor így emlegettük. De Vex fölött soha semmi. Egy árva Jah, vagy Ber sem. Több 99-es karit csináltam, ami ugye azzal jár, hogy egyedül mész Nihához + Diablót runolod mielőtt lejönne w3 (Blizz Sosóval ez néha kihívás volt, ha az egyik csonti adagban a boss cold immune lett). Volt egy ismerősöm, aki bot BR-ekben runolta Diablót (nem ő botolt, ő csak bement bot runokba), és 2-3 óra alatt kiesett neki néha 4-5 HR is. Nekem egy sem.
Mondjuk úgy általában nem voltam elkényeztetve jó loottal. Egyszer esett egy full perf eth Titan, ami durva volt, azon kívül semmi nagyon kemény cucc nem esett.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
whitezo88 #6498 üzenetére
PoE legnagyobb "problémája" a legnagyobb előnye is: magadtól karit/buildet végjátékra alkalmas minőségben nem fogsz összerakni benne, hacsak nem öltél már bele több száz órát és még legalább 2-3-szor ennyit az utánaolvasgatásnak: mi-miért-merre-mennyi. Aztán ha már nagyon ász vagy ezen a téren és csukott szemmel vágod a Passive tree - gemkombinációk - gemszettek egymásra hatását - spec tárgyak módosításainak végeredményét, akkor még követheted a jófej GGG-s srácok ligáról-ligára való néha extrém módosításainak hatásait.
Ha csak játszani akarsz és élvezni a játékot, akkor még mindig ott egy frusztráló élmény, mikor a két nem tetsző karakter után a harmadikkal is nekivágsz az átugorhatatlan 10 fejezetnek, hogy összeszedd a kihagyhatatlan küldetések után járó passzív pontokat...és ha véletlenül "magányos farkas" üzemmódban teszed ezt, akkor eléggé unalmas ez a történet, nem beszélve arról, hogy 0 értsd: nulla eséllyel fog olyan cucc esni számodra, amivel közelítheted a kinézett buildhoz való cuccokat az ajánlotthoz, tehát ugorhatsz neki a kereskedésnek, ami jelen állapotában eléggé kriminális, mert mire összevadászod a cuccokat lehet ugyanannyi idő el fog menni, mint amit játszottál a karakterrel.
Amúgy teljesen jó játék a PoE, csak kicsit más. Sokaknak nem okoz problémát az előbb leírtak, vagy csak egyszerűen több élményt kapnak a játékból, ami kompenzálja számukra ezen dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest