Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
whitezo88 #6498 üzenetére
Nekem a PoE nem jött be, három alkalommal próbáltam ki három különböző ember unszolására, mondván ez jó, jobb, mint a Diablo 3. Sajnos nem kapott el. Ugyanakkor vannak ismerőseim, akik imádják. Nekem a Diablo játékmenete egyszerűen jobban fekszik, jobban kedvelem.
(#6500) maajsz: Ist esett, néha Vex is, de az ugye csak ilyen fél-HR. Legalábbis amikor még játszottam a játékkal, akkor így emlegettük. De Vex fölött soha semmi. Egy árva Jah, vagy Ber sem. Több 99-es karit csináltam, ami ugye azzal jár, hogy egyedül mész Nihához + Diablót runolod mielőtt lejönne w3 (Blizz Sosóval ez néha kihívás volt, ha az egyik csonti adagban a boss cold immune lett). Volt egy ismerősöm, aki bot BR-ekben runolta Diablót (nem ő botolt, ő csak bement bot runokba), és 2-3 óra alatt kiesett neki néha 4-5 HR is. Nekem egy sem.
Mondjuk úgy általában nem voltam elkényeztetve jó loottal. Egyszer esett egy full perf eth Titan, ami durva volt, azon kívül semmi nagyon kemény cucc nem esett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- World of Tanks - MMO
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest