Hirdetés
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Nekem előrendelésben postával küldték annó a játékot, ráadásul angol nyelvű kézikönyvvel. De ez nem befolyásolta azt az örömöt, amit a gyorsban összecsődített haveri banda érzett/sugárzott mikor nekiálltunk azonnal tolni a D2-t
Egy zeal paladinnal kezdtünk akkor.
Pár év múlva kerültem olyan helyzetbe, hogy neten is játszhassam (már EXP is kinnvolt akkor) és akkor derült ki, hogy a single játékban megszerezehető ismeretek erősen korlátozódnak a haverok darabszámára. Értsd: neten nagyon sok új "apróságot" lehet megtapasztalni, ami még sokkal élvezetesebbé teszi a játékot a rengeteg játékosnak köszönhetően. Ráadásul vannak olyan dolgok, amik csak bneten működnek (természetesen single D2 mod nélkül).
Kérdezni pedig nem szégyen.
-
bolcsodal
addikt
"Rune Words will only work in Socketed non-magical items. This means that Set Items, Unique Items, or Magic Items with enough Sockets and the proper item type will not allow or convert to Rune Words. Again, they will not work on Magic, Set, Unique or Rare items. So if you have a Mechanic's (or Jewelers item) piece of armor with 2 slots, the Stealth will not work on it because it's magical."
Ezt bogarászd át:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest