Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akita

tag

válasz AtHoS #3830 üzenetére

Athos, jól értem amit mondasz. Engem is borzongató izgalom tartott hatalmában mikor elkezdhettem játszani D2-vel. Nekem akkor már volt netem. Emlkészem, nem értettem miért szaladnak majd meg-megállnak a játékosok normal act1-ben. Persze hamar rájöttem hogy kifogy a stamina. Ez újdonság volt a D1-hez képest, amit szintén sokat játszottam neten, mi több akkor ízleltem meg először, milyen érzés tőlem igen távoli emberekkel kommunikálni írásban. Ha tehetném, agymosáson vennék részt és újra szeretném ezt az érzést átélni. Ma már senki nem jön izgalomba amikor mondjuk a Chat.hu-n beszélgetésbe elegyedik bárkivel, de annak idején ez volt számomra a világ legnagyobb élménye.
    Bolcsodal, nagyon kedves vagy hogy info linket adsz nekem, de próbáld elképzelni hogy az általad vágyott infó mondjuk szuahéli nyelven érhető el, tehát értéktelen mert nem érted. Na így vagyok én az angollal. Viszont hiszek neked:) Egyelőre nem veszem meg a kék színű 600-as def-el rendelkező Archon plate-t, hanem órákon át olyan játékot játszok hogy 500def2sox plate-t keresek míg gyűjtöm a kulcsokat. Lassan nem férek tőlük mert annyi van:)) Na nem destruction, mert az egy darab se, de terror meg hate-val Dunát rekeszthetek:)

Új hozzászólás Aktív témák