Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Hello Athos, ez szuper infó. Ezek szerint ha egy lyukas flailt vagy más olyan alacsony erő igényű fegyvert amit használni sorcim CTA rúnaszavas fegyverré változtatok akkor ez hatalmas segítség sorcinak
Én ezt a játékot a Magyarországi megjelenés napján délután 5 óra óta játszom, nem is tudom hány éve, de most látom csak milyen tudatlan vagyok. Viszont, nem szégyellek kérdezni
Bolcsodal, kösz a választ, de pontosítás miatt újra kéreznék. A 2 lyukas Archon plate amit megvételre nekem kínáltak superior, de egyben kék színű is. Ez esetben a kék színű mágikusság értéktelenné teszi a szuperiorságot? Vagy ha egy tárgy szuperior, akkor lehet akár kék is mégis működni fog benne a rúnaszó? Gondolom set itemekben sem lehet rúnaszavazni? Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Temu
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- Üzleti vita és megbeszélés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én ezt a játékot a Magyarországi megjelenés napján délután 5 óra óta játszom, nem is tudom hány éve, de most látom csak milyen tudatlan vagyok. Viszont, nem szégyellek kérdezni