- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Hello Athos, ez szuper infó. Ezek szerint ha egy lyukas flailt vagy más olyan alacsony erő igényű fegyvert amit használni sorcim CTA rúnaszavas fegyverré változtatok akkor ez hatalmas segítség sorcinak
Én ezt a játékot a Magyarországi megjelenés napján délután 5 óra óta játszom, nem is tudom hány éve, de most látom csak milyen tudatlan vagyok. Viszont, nem szégyellek kérdezni
Bolcsodal, kösz a választ, de pontosítás miatt újra kéreznék. A 2 lyukas Archon plate amit megvételre nekem kínáltak superior, de egyben kék színű is. Ez esetben a kék színű mágikusság értéktelenné teszi a szuperiorságot? Vagy ha egy tárgy szuperior, akkor lehet akár kék is mégis működni fog benne a rúnaszó? Gondolom set itemekben sem lehet rúnaszavazni? Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest