Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag

Eth lenyt nem lehet zodosítani.

Nyah... VÉGRE összeizzadtam/tunk egy Bramblet a készülő új skellynek*** (igen, akinek újdonság azoknak: thornos aura, fire golem [fire aura tickeli bosst és egyből agrozza is, facca nagyon!) plusz might odaver hellen)...
ERRE BEADja majdnem alját a tornaórának... ROOOOHAAAAAADDDDJJJ MEEEEEEEEEG!!!
(nem, nem volt jobb eth 4 likas páncélom)***Promisz, hogy erre most már vigyázok és nem ripelem! Gyakorlatilag ez egyetlen harcban meghalt karim nagyon régóta (beátkozta a pakk és én meg rászigszalagoztam a robbantásos skillre az ujjaimat, pikk-pakk rárobbant egy cold bomba, ja meg cimbi a hibás, gyorsan öl ő is!
, kb azóta engedélyezve van a corpse loot, ha nem felejtem). A többi mind leftdickeskedésben halt meg. (Húzom és mivel csak egy monitoron van itthon vmi random mob agyonveri ahol kötelező ott lenni, ez szokott lenni, már beszereztem egy második monitort otthonra is)Szóval, a nehezen összerakott bramble, mert azért nem talortamn kateg...

Lev 16........... 😭😭😭
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi