-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftot
ezt csak most olvastam, tegyük helyre. mivel végül 64x pruby+sol+jewel kellett a kísérletemhez, örültem hogy volt itt aki nagylelkűen segített benne, azért ez nem kis mennyiség, még egyszer köszi nekik
(és ugye miattuk is töltöttem ennyi időt a dokumentálással és screenshot összevágással, hogy lássanak valamit vissza). gyűrüket meg minek kértem volna mikor a gamble a legegyszerűbb része az egésznek, csak arany meg -30% vendor price item swap kell hozzá. nem akartam 5-10 ringből csodát tenni, pont úgy kezdtem, hogy állítólag 30+ craft után már esélyes a dual leech, ezért kíváncsi leszek mit mutat majd nálam. ki is jött annyiból a dual, más kérdés hogy nem lett jó/ használható sajna, ezért néztem végül szét trade-en.
nyilván ber/jah körül lehet venni baromi OP dual gyűrűket, de megláttam ezt ma um-ért, azonnal lecsaptam rá:
sztem ha a res megoldható máshogy, lev 87-ig még el tudok jutni és akkor ennyiért van egy fasza gyűrűm és mehetek solo überezni. meglátjuk mi lesz belőle, most legalább van miért szinteznem
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
amut sose kezdtem volna ott túl nagy a varia, de a blood ring király mert a fix 3 stathoz kell csak mana leech/+life leech, és 2-3 jó más roll, amiből a választék széles (str/dex/vita/allres/resek/mana after kill).
de ja, nekem pech után nagy mákom volt a rúnákkal, ha hazaértem mutatom milyen blood gyűrűt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest