-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #10536 üzenetére
Ez a normális hozzáállás. Viszont a “need fg”-sek elmentek balra nagyon. Távol minden általánosítástól, sokukat inkább kikerülöm.
-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske #10536 üzenetére
AHhoz képest, hogy messze vagyok még a full geartől, én is sokszor dobok ki freebe, vagy adok 1-2 pgem áron olyan cuccokat, amelyek egy alacsony szintű karakternek jók. Mondjuk a trade nálam a játék lelke, van, hogy több időt töltök vele, mint farmolással.
Nekem amúgy az is pozitív élmény volt, hogy tegnap benéztem normálra, hátha tudok segíteni húzásban valakinek, és végül tudtam, de eltartott egy darabig, mire megfelelő játékot találtam, mert szinte mindben volt már egy-egy mags szintű játékos, aki segítette a többieket. Ezt jó volt látni. Végül azért sikerült egy ötfős csapatot Andytól Baalig elvinni. Kicsit ezzel törlesztve azoknak, akik nekem segítettek ugyanebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest