Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez a normális hozzáállás. Viszont a “need fg”-sek elmentek balra nagyon. Távol minden általánosítástól, sokukat inkább kikerülöm.
-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
AHhoz képest, hogy messze vagyok még a full geartől, én is sokszor dobok ki freebe, vagy adok 1-2 pgem áron olyan cuccokat, amelyek egy alacsony szintű karakternek jók. Mondjuk a trade nálam a játék lelke, van, hogy több időt töltök vele, mint farmolással.

Nekem amúgy az is pozitív élmény volt, hogy tegnap benéztem normálra, hátha tudok segíteni húzásban valakinek, és végül tudtam, de eltartott egy darabig, mire megfelelő játékot találtam, mert szinte mindben volt már egy-egy mags szintű játékos, aki segítette a többieket. Ezt jó volt látni. Végül azért sikerült egy ötfős csapatot Andytól Baalig elvinni. Kicsit ezzel törlesztve azoknak, akik nekem segítettek ugyanebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pendrive probléma
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest