Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Na köszönöm a hozzáértő hsz-eket
. IM,aham, akkor tudom miaz, attól tényleg rögtön meghalok... lehet valamit tenni ellene? (eddig az elfutás volt a legjobb, és lehetőleg úgy leszedni, hogy ne átkozzon meg).
Hát igazából az élmény miatt szeretem a játékot, tehát nem az a célom, hogy hú de nagyon fasza karakterem legyen, hanem hogy azért végig tudjam vinni úgy, h közben élvezem is, remélem barbárral azért így is sikerülni fog.
Hát úgy szeretném ,hogy mind shout, mind iron skin maxon legyen (vagy legalábbis ahhoz közeli értéken), és így tényleg bazi magas védelmem lesz.Valójában a maxblockot nem teljesen értem
Csak hogy valami mindig legyen a biztonság kedvéért. Az a bajom battlenettel, hogy ugye 1 szeróra van csak a kari, és nem mondhatom meg, kik legyenek fent, tehát ha most épp nincs kedvem mondjuk mások ellen menni, akkor nem tudok mit tenni, vagy legalábbis el tudok menni máshova, de azért mégiscsak.. Plusz ha másik szeróra akarok felmenni, akkor kezdhetek új karit, namost azt van a fenének kedve, én egy karit szeretnék végigvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- Windows 10
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. IM,aham, akkor tudom miaz, attól tényleg rögtön meghalok... lehet valamit tenni ellene? (eddig az elfutás volt a legjobb, és lehetőleg úgy leszedni, hogy ne átkozzon meg).
Csak hogy valami mindig legyen a biztonság kedvéért. Az a bajom battlenettel, hogy ugye 1 szeróra van csak a kari, és nem mondhatom meg, kik legyenek fent, tehát ha most épp nincs kedvem mondjuk mások ellen menni, akkor nem tudok mit tenni, vagy legalábbis el tudok menni máshova, de azért mégiscsak.. Plusz ha másik szeróra akarok felmenni, akkor kezdhetek új karit, namost azt van a fenének kedve, én egy karit szeretnék végigvinni.