- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
insightot egy alap kiskaszába tudok neked összedobi szerintem, valahol van egy 4 lukas.
Spirit gondolom pajzsban kellene, 4 lukas monarchot én is folyamatosan vadászom, mert abból nekem is csak azok vannak, amiket én is kaptam.Kérdés: találtam egy majdnem perfect woesteve halberdet. A max 63 dam helyett csak 62, és a max 40 EDamage helyett csak 38%. Viszont nekem csak közepes insightjaim vannak, semmi komoly. Azon gondolkodom, hogy érdemes lehet-e kétszer uppolni a mercnek a főmobok ellen. ilyeneket tud, hogy 50% OW, prevent monster heal, frezes target, hit blind target, 50% slow target, -50 defense per hit. Valamiért az gondolom, ezek így együtt elég hasznosak lennének, esetleg egy lukasztás után némi per skull, és még valami leech is lenne vele...
szerintetek érdemes lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest