- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
válasz Cray Tyler #11363 üzenetére
Köszi srácok.
Hát Fcr ide vagy oda nálam Death Fathom marad a kézben. Tegnap néztem, hogy az a 2000FG amit ráköltöttem ha pénzért venné az ember a siteon akkor valami 70euró lenne
Örülök, hogy még viszonylag korán esett nekem egy Ohm amit el tudtam ott adni és kicsit kipótolva lett DF.
Egyszó mint száz FCR ide vagy oda nekem kell az érzés amikor az inventoryban a fegyverre nézek, hogy az bizony egy Death Fathom Mert csak...
Majd ha lesz MARA amuletem később hátha esik valami 2skill +20fcr + res amum és akkor meglesz a "hiányzó" fcr is
szerk Az infót továbbítottam.."én pl. agyfaszt kapok az oculus teleportos effektjétől " Nálam az van a kezemben amikor futom az MF köröket. Egyrészt az 50 vagy 75% mf(nem tudom fejből) nagyon finom add, másrészt a 20 allres is kell sajnos (nincs még se torchom se annim és egy darabig ilyen árak mellett nem is lesz).
Majd ha fullos lesz a kari (nem akarok másik karaktert (najó lehet egyszer kihúzok egy fullos javazont de csak akkor ha mindent egyszerre meg tudok majd venni) ezért a DF, NIGHTWING és társai akkor kerül majd a kezébe ha meglesz mindene). Én így játszom. Persze megértem ha a Random teleporttól hátast dobsz, engem már mentett meg...(mondjuk ha egy mobcsoport közepébe teleportálok mondjuk chaos sanctuaryban akkor nem véd meg a jóisten se)szerk2: köszi, hogy említetted a 105 ös framet...tehát fcrből ezt kell majd megcéloznom végül..már nem emlékeztem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.