-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joco_77 #11364 üzenetére
Az FCR BP 105 igen. És személyes meglátásom szerint az FCR BP elérése fontosabb egy MF sorcinál mint a 20 allres, amikor a doll meg a soul packok között telézgetsz nulla blockkal.
Érted, amikor a soul packból kifele bugyog sok szeretettel a halálcsillag-lightning-sugár és így megy feléd, akkor egy magas FCR-rel elkasztolt tele megment a haláltól, de a +20 allressel ugyanúgy elfekszel ha hozzád ér a villám MERT nem volt elég FCR-ed elkasztolni a telét becsapódás előtt. Én így látom. Ezzel együtt persze értem, neked kell az életérzés meg a vértolulás amit a DF okoz, ez is teljesen rendben van.
Ocu igen, pontosan ezen megfontolásból hulladék item számomra: megmenthet persze, meg be is baszhat a fal túloldalán a pack közepére (minden ocu usernek van legalább egy ilyen sztorija a környezetemben). Kösz nem. LVL90 felett nekem már nagyon fáj minden egyes halál.
-
vaakuum
addikt
válasz
Joco_77 #11364 üzenetére
"2skill +20fcr + res amum "
Ilyesmi asszem kettő is van, csak mindkettő sorc lightning. Az egyik asszem még vagy 10+ strenget is ad. Bár lehet csak 10 FCR van mindkettőn, nem emlékszem pontosan. De hogy van rajta, és 0 a vége, az tuti (talán, esetleg
).
Lehetséges lenne, hogy kincseken ülök. Valahogy nem hiszek benne, hogy nekem ilyen szerencsém lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gitáros topic
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest